2015. december 17., csütörtök

Derítő tó eladó faház

Eladó a 66-os ház fix 1millió Ft. A 80-as faház alsó szintjén egy konyhapult, egy asztal, egy kihúzható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten egy kétszemélyes és két . Az eladó házak hirdetéseivel kapcsolatos tudnivalók:.


Derítő-tavi szigeten nagyméretű horgászház eladó. Szeretettel várom egész évben a Tatai Derítő - tó szigetén lévő kétszintes, összkomfortos, felszerelt luxus faházaimba sporttársaimat, párokat, családokat, baráti .

Image may contain: house, sky and outdoor. Kiadó és eladó faházak a Derítő -tavon. Tata, Agostyán, Újhegyi út. KIADÓ egész évben a Tatai Derítő - tó szigetén kétszintes, összkomfortos, felszerelt.


SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY A DERÍTŐ TAVON! A központtól kb 1m-re található 20-as faház kiadó a Derítő tavon. Válogass a megveszLAK folyamatosan frissülő eladó Tatainyaraló kínálatában!


Kimondottan nagyhalas pálya!

Az alsó szinten egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található. TATÁN a DERÍTŐ TAVON stégre épített iker faház teljes berendezéssel, téliesítve , gyönyörű,. Tavon az egyik legnagyobb . Horgászház ELADÓ - a Derítő tavon - Nyaralók - Ingatlanok széles kínálata. Tatán szintes családi ház eladó ! Hévízen a Tó -fürdő közelében prémium kategóriájú apartmanház eladó . Már a 80-as években fogtak a Derítő - tóban kg feletti pontyot, kg feletti.


A tavon faházak is bérelhetők: 9. A Tatai derítő - tó horgász szállásai messziről vonzzák a. Látrányi Füzes tó melletti faház - Vízparti nyaraló. Tisza-tó Panzió Hotel Panzió Bíbic Holt-Szamos Vendégház Derítő tó , 42-es faház - kiadó ( Derítő - tó ) Tó. Használt rönk ház eladó Csepel végén, a 38A BKV busz végállomásától percre , . Az 1-es faház a kifolyó és a sziget között található, egyszintes.


Komárom-Esztergom , Tata. További ötletek a következővel kapcsolatban: Container houses, Cozy house és Future house. A tó a festői környezetben, a Gerecse lábánál található, Tata és Vértesszőlős között. A tó a bojlis horgászok paradicsoma, de a ragadozó .

Oroszlányi erőmű tó Bokodi oldalán eladó egy négyzetméteres stég. A horgászathoz a 23-as faházat sikerült lefoglalnunk Tóth Laci. Tata kiemelt turisztikai központjában a Derítő - tónál eladó egy téliesített, tetőteres, nagyon jó állapotú, modern bútorokkal felszerelt faház.


Tata településen m² alapterületű családi ház eladó. A ház szobával és m²-es telekkel rendelkezik. A Tisza-tó partjától m-re, csendes nyugodt környezetben saját stéggel várom kedves horgász és nyaralni vágyó. Kihasználatlan telke van egy tó mellet,vagy csak a kertbe akar a. Rovat: Horgászat, Ingatlanhirdetés, Szállás Címkék: derítő - tó , eladó faház , horgász szállás, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések