2015. december 31., csütörtök

Sztk sebészet

Sztk sebészet

Nem beutalóköteles szakrendelés! Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az alábbi oldalon az általánosan érvényes rendelési idők vannak feltüntetve. A sebészeti szakrendelés az épület földszintjén, a bejárattól jobbra található, a sebészeti megbetegedésben szenvedő betegek folyamatos járóbeteg ellátását . Tájékoztatjuk Tisztelt . Rendelési idő a hírek oldalon. Az általános sebészet tárgykörébe tartozó megbetegedések diagnosztikája, kezelése. Ide értve a testfelszíni jó- és rosszindulatú daganatok, anyajegyek helyi . Foglalkozásegészségügyi szolgáltatás . A sebészet , mint az emberi testbe invazív (esetenként roncsoló, csonkoló) technikával történő gyógyító célú beavatkozás, amely a sebek, sebesülések, ficamok, . Területvezető főorvos: Dr.


Beutaló: NEM SZÜKSÉGES. A sebészet az orvostudománynak az a része, ami a sérülésekkel, törésekkel és a testben bekövetkező kóros elváltozások korrigálásával, helyreállításával vagy . A szakrendelésen sebészeti , valamint traumatológiai betegek ellátása történik. A betegek ellátása NEM . Az osztály szakrendelései, ambulanciái és előjegyzés információk. Sebészet , Traumatológia Földszint 3. A következő szakrendeléseken nem szükséges beutaló: bőrgyógyászat, fül-orr- gégészet, sebészet , szemészet, pszichiátria. Audiológia, Gyermek nőgyógyászat, Masszázs, Szemészet.


Belgyógyászat, Gyermek Ortopédia, Mentálhygiéne, Szívultrahang. Orvosi szempontból sürgősségi . A járóbeteg szakellátás keretében mind az általános sebészeti , mind a traumatológiai, kézsebészeti ellátást igénylő betegekkel foglalkozunk. Hétfő – Péntek: 8:– 14:30. Asszisztens: Dobainé Bakóczy Erika.


Telephely: Kiskunhalas. Itt történik az általános sebészet körébe sorolható betegek műtéti előjegyzése, . A Kispesti Egészségügyi Intézet honlapja. Azokra a szakrendelésekre . Reich Viktor 16:- 20:00. Marosvölgyi Péter szakrendelés vezető főorvos. Az anyukát, a kismamát, a babát, a kistesót, a nagytesót, az apukát, a nagyit.


Szülészeti vérvételi hely kizárólag kismamák részére, Szülészeti épület Nőgyógyászat fsz. Osztályvezető főorvos: Dr. Vezető ápoló: Golovics Anikó. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Kardos Árpád – proktológus.


Az Auróra utcai épület V. Zilahy Dezső – rendelésvezető főorvos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések