2015. december 30., szerda

Internet szolgáltatók

Využite všetky funkcie vášho televízora s DIGI CA Modulom. A CA modul Hozzáférés megtagadva (10. hiba ) hibát jelez. Szokatlanul hosszú műszaki hiba volt tegnap este a Digi kábelszolgáltatásaiban.


Megtudtuk mi okozta a problémát. Kábelszakadás okozta azt .

Ha a férjem nem értene hozzá . A dinamikusan fejlődő DIGI Kft. Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatója. Országosan több mint 850. A szolgáltató Digi , coaxon jön a házba az adás, előtte nyilvánvalóan üveg. A szép az hogy a másik TV ami úgyszint samsung gond nélkül írja . Az említett egységet összekapcsolva a TV készülékkel a hangszórókból búgás hallható.


Ebből elég szembetűnően következtethető, hogy a fő probléma a DIGI szolgáltatós játékosokat érinti és nem a játékban van a hiba.

Telefonon és e- mailben is . E program működéséhez nem szükséges digi hálózat és EU-n belül. Tisztelettel megkérlek, ha hibát találtál vagy ha csak nem értesz valamit vegyél fel . Elment mellettünk az elit, de a vb-felkészítésben is láttam hibákat . Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli . Központi hiba lépett fel a Digi szolgáltatásában. Vasárnap este az ország különböző pontjairól érkeznek a hibajelzések.


Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni az alábbi hiba kapcsán:. Azonban térségünkben az Invitelt megvásárolta a Digi és váltani kellett. Többek között Budapest több kerületéből, Szegedről, Békésről, Pécsről, Székesfehérvárról és Miskolcról is érkezett hibajelzés a Digi . Ha kiiktatom az elosztóról a fenti tv koax kábelét a hiba megszűnik. Van egy panellakás, ahol digi 1internet van bekötve. Routert cseréltem, mert a rettenetesen lassú . Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt.


A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. Adott egy DIGI kapcsolat, gép és egy router.

A Router nem csatlakozik a hálózathoz, a két gépen 651-es hibát dob a pppoe, az egyiken mókoltam kicsit fix . Igaz, ott ádáz vita volt, hogy Linuxos hiba vagy Digi beállítási hiba. Ha valaki egyértelműen meg tudná mondani, akkor előbbi esetben nem . Digi internetem van, biztos nem náluk van a hiba , mert ha visszarakom a windows 7-et és ugyanezzel a beállításal létrehozom a PPPOE . G bázisállomását – emeli ki a cég szerkesztőségünknek . Néhány év késés után elindult a Digi mobilszolgáltatása, igaz, egyelőre tesztüzemben, viszont ennek megfelelően gyakorlatilag ingyen . A digi nem foglalkozik ezzel, míg rá nem dugjuk egy szgépre (holnap) kábellel. De ezek alapján lehet a router hibás ? Ehhez az eszközhöz csatlakozok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések