2015. december 15., kedd

Fénymásolás árak

Fénymásolás , nyomtatás, diplomakötés stbMasolofutar. A fénymásolást és nyomtatás rövid idő alatt elkészítjük . Nagykapacitású fénymásoló gépeinknek köszönhetően akár napi 100. Diák, tanár kedvezmény színes és fekete-fehér fénymásolás esetén a CopyMaxban!


Améretű fénymásolásra is van lehetőség, ekkor az ár a duplája.

Papír árak szolgáltatásokhoz. Speciális nyomathordozók. Egy ügyfél által, egy gépen készített egyszeri, sokoldalas, önkiszolgáló másolás esetén (egyszeri fizetéssel), oldalszámtól függően az árak : . XEROX másolás h túl.


Az áraink bruttó árak , amelyek tartalmazzák a -os ÁFÁt, a fénymásolópapír árát és forintban értendőek! Szakdolgozat, Diplomamunka kötése . A színes fénymásolás , sokszorosítás eddig nem tapasztalható színhűséggel bír, amelyet időt álló .

Válaszd az olcsóbb forgalmazót! Színes nyomtatás és fénymásolás . Szeretnél kinyomtatni hirtelen pár oldalt, vagy egy dolgozatot? A kétoldalas másolat a fenti árak kétszerese.


A Szilvicopy Budapest, gyors és precíz nyomtatást, fénymásolást , bélyegzők készítését, egyedi névjegykártyák készítését is vállalja. Lézer papírra, Ft, Ft. Fekete - fehér fénymásolás. Kartonra, Ft, Ft. Nyomtatás Pécsen, DIÁKKEDVEZMÉNNYEL.


A másolás kétoldalas kivitelben is lehetséges, ekkor az ár a fenti ár duplája. Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák. Havonta e-mail -ben vagy a számláló bejelentése menüponton . Fenimore szolgáltatás Áraink,nyomtaás, fénymásolás ,fotónyomtatás.


Másolás, nyomtatás árak. Olcsó színes nyomtatás Ft-1Ft-ig, . Kedvezményes diák árak , .

A RICOH nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumkezelő rendszereinek köszönhetően, lenyűgöző minőségben és gyorsasággal készülnek el a . Egyéb reklámanyagokkal kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy személyesen az üzletben. Szolgáltatás, Leírás, Ár. TERVRAJZ MÁSOLÁS-NYOMTATÁS-SZKENNELÉS. FÉNYMÁSOLÁS , NYOMTATÁS.


Cégünk nagyteljesítményű fénymásoló gépekkel dolgozik, hogy Önnek a lehető legkevesebb időt kelljen várnia. Legyen az egy jegyzetfüzet, . A prémium (160grammos) papírra a nyomtatás és a fénymásolás a fentiek kétszerese. A fenti árak a grammos papírra vonatkoznak.


Digitális nyomdánk szolgáltatásai: fénymásolás , nyomtatás, mérnöki másolás, szakdolgozat kötés, szkennelés, laminálás, bélyegzőkészítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések