2015. december 25., péntek

Kőszegi programok

MIKULÁSVÁRÓ FOGLALKOZÁS. Programok, rendezvények. A nemrég felújított és megszépült Jurisics tér és Jurisics vár sok esemény helyszíne. Események, rendezvények, fesztiválok. Bortúrázás a szőlőhegyen a pincék között Pogányokban és Cákon.


Ez a webhely az Ön tulajdonában van?

Az Ostromhétvége programja idén is bőséges és sokszínű repertoárt kínál: a harcos ütközetek, vásárütés, seregszemlék, fegyver- és viselet . A középkor hangulatát megidéző étterem. Családi étkezéshez, osztálykiránduláshoz, vagy kirándulócsoportok számára is . Kőszeg és környéki programok. Félhold - telihold XII. Advent a Natúrparkban”, A Natúrpark kézműveseinek karácsonyi kiállítása és . Add hozá te is az eseményed!


Nyitott Kapuk – A KRAFT- programban megújított kőszegi épületek bemutatása.

Ostromnapok és ostromhétvége programok augusztusban a Jurisics-várban. Különféle programok várják az érdeklődőket. SZENT MÁRTON NYOMÁBAN KŐSZEGEN. A várról … Teljes leírás.


A nemzetközi kapcsolatokat a testvérvárosok, a Douzelage szervezet és a színes városi programok jelentik. A teljesség igénye nékül szívesen ajánljuk az alábbi programokat ! Jakab templom, Hősök tornya, . TÉMÁK:belföldi program belföldi turizmus kőszeg . Térségi programok és látnivalók. ERDEI PROGRAMOK : KIRÁNDULÁSOK A KŐSZEGI -HEGYSÉGBEN ÉS KŐSZEGHEGYALJÁN.


Járt már Ön a mesebeli Alpokalján? Ha nem, tartson velünk! Tisztelettel köszöntöm a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium. A program már július 30-án, kedden elkezdődik a 24.


Több száz fénykép, több tucat videó és a felejthetetlen történetek. Arany Egyszarvú Patika. Múzeumi kulisszatitkok és kulturális.

Sokan csak a kőszegi várként ismerik, turistalátványosság. A kőszegi Jurisics vár teljes körű felújítása után. Rengetegen járnak ide a különböző programok miatt – fejezte be a mondatot. Helyszín: Szent József iskolakápolna.


A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek novemberi programja . A másik tervem, hogy ezt a programot nemzetközivé tegyem. A tanulók kúsztak, másztak, futottak, és remélhetőleg élvezték az egész napos programot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések