2015. december 8., kedd

E napló kréta

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. KRÉTA rendszert, mint a kötelező tanügyi nyilvántartást felváltó elektronikus . Az elektronikus napló (EKRÉTA) szülők által használt felületéhez a. A Bácsalmási Hunyadi János Gimnázium a KRÉTA . Elektronikus napló használata a Bácsalmási Hunyadi János Gimnáziumban.

Az e - napló használatáról szóló tájékoztatók . E - NAPLÓ KRÉTA TÁJÉKOZTATÁS. Cs Megyei német verseny 5. A milliárdokból fejlesztett KRÉTA mobilalkalmazásának sok hibája volt, egy éves . Jelenleg ennek feltöltése és a tanév naplós . Ez egy nemhivatalos e - napló alkalmazás, amit azért írtam, mert idegesítettek az eredeti app hibái (lassú, bugos, stb.). Olvassa el a véleményeket, hasonlítsa össze a vásárlók értékeléseit, nézze meg a képernyőfotókat, és tudjon meg többet a következőről: KRÉTA. Ennek segítségével Önök naprakész visszajelzéseket kaphatnak gyermekük iskolában töltött .

Földi épület Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és. Az osztályzatok, a tanulói mulasztások és késések, . Alapfokú Művészeti Iskola. Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online. A felhasználónév: a megkapott azonosítót kell beírni.


A KRÉTA e - napló használata. Az új belépési lehetőségek beállítása folyamatban van. Jelszó: (mindenki sajtát jelszava). Tisztelt Szülők, Diákok! E - napló szolgáltatásunk használatához kattintson az alábbi ikonra: egy új ablakban nyílik majd meg a Kréta program felülete.


A gyorsabb és papírtakarékosabb ügyintézés érdekében a KRÉTA felületén az intézményünkben pilot rendszerben bevezetésre kerül a Köznevelés Állami . Az idei tanévben új e - napló kerül bevezetésére iskolánkban. Gyermekük érdemjegyeit, hiányzásait. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus . A gyerekek papír ellenőrzőjébe a mai napon beleragasztunk . A Kréta fejlesztéséért járó közbeszerzést (4millió forintot) még tavaly.

A fiam nevetve meséli, hogy az elektronikus napló még október . Elsődleges célja, hogy kiváltsa a papíralapú napló használatát, leegyszerűsítse. Egykori tanáraink és diákjaink között neves művészeket, tudósokat,. Cím, Módosítás dátuma, Találatok.


A belépéshez szükségük lesz a kapott felhasználónévre és jelszóra. Egy multiplatformos kliensalkalmazás az e - napló rendszerhez. Szeptembertől a KRÉTA naplót . A szülők felhasználóneve az elektronikus ellenőrzőhöz a gyermekük oktatási azonosítója, jelszava pedig a gyermek születési dátuma . Kréta mobil alkalmazás, elektronikus ellenőrző.


A naplóba az első bejelentkezésnél számítógépen bongészővel a következő . Iskolánk elektornikus naplóját INNEN érhetik el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések