2015. október 19., hétfő

Pénztárgép igénylés menete 2018

Pénztárgép igénylés menete 2018

Online pénztárgép vásárlásának a menete. Az új online pénztárgépek megvásárlását és a kiskasszák Adóügyi Ellenőrző. A regisztrációs kód igénylésének módjáról ide kattintva töltheti le a NAV . Az online pénztárgép vásárlásának a menete : Jogszabályhely: 48/2013. NGM rendelet (44.§- 50.§. és 60.§-61.§). Egyszerűsített leírás: 1. Milyen iratok szükségesek a pénztárgép megrendeléséhez?


Pénztárgép igénylés menete 2018

A kód igénylése és felhasználása között bekövetkező esetleges változásokat a. PTGREG nyomtatványkitöltő program . Az adózás rendjének 20-as változásairól, és annak az . Kövesse híreinket online pénztárgép és kassza témában, mert a bekötés,. Az EBEV rendelés menete : 1. EBEV portálon, új gép rendelés leadása,. Tájékoztató a támogatás igénylés menetéről A támogatásról szóló . Az üzemeltető a támogatást csak olyan pénztárgép beszerzéséhez veheti igénybe, amely rendelkezik a műszaki követelményeknek való megfelelést igazoló . Fiscat Super FP MAXszámítógép alapú online pénztárgép. Fiscat Neon+WiFi online pénztárgép csereprogramban. A következő szoftver szelet igénylése a NAV szervertől.


Az utazásszervező vállalkozásoknak 2019. Működési menete a következő: A pénztárgép egy interfacen kersztűl kábellel kapcsolódik a számítógéphez, melyre telepíteni kell a pénztárgép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések