2015. október 23., péntek

Bűnügyi hírek

Az első hírek még arról szóltak, hogy a fiút egy magát villanyóra-leolvasónak kiadó férfi késelte halálra Zsolnán. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket , és nem marad le semmiről!


Első beszélő,hiteles magyar hírportál, Magyarország legfrissebb híreivel, érdekességeivel. Félelmetes és igen nyomasztó volt a rasszista támadás, mivel senki sem lépett közbe.

A 4tudomása szerint a rendőrség elfogta a támadót, aki olyan részeg . Egyre több a gyűlöletbeszéd Magyarországon Nyomravezetői díjjal keresik a tótkomlósi halott csecsemő feltételezett gyilkosát Fotózni ott, ahol mások . Halálos baleset a 4-esen: egy autó és egy kamion karambolozott. Folytatódott a belvárosi szórakozóhelyek éjszakai komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzése Budapesten, a rendőrség több mint száz embert igazoltatott, . Akár húsz év börtönt is kaphat a gyermeke megölésével vádolt anya. Nemzeti Kockázatelemzés.


Egymást püfölte két férfi a szép baranyai falu utcáján. Betört egy mátraderecskei házba, tetten érték a rendőrök.

Nyolc év börtönre ítélték a férfit, aki szexuálisan zaklatta kislányát. A Győr-Moson-Sopron megyében ellenőrzött járművezetők közül óra alatt sofőrrel szemben kellett intézkedni ittas járművezetés gyanúja miatt, közülük . Három órán belül kétszer kapták el ittas vezetését a veszprémi sofőrt. Lezárták a nyomozást a megtámadott buszsofőr . Kezdőlap Rendőrségi hírek . A hideg idő beálltával veszélyben vannak a hajléktalanok és a fűtetlen lakásban élők, figyeljünk oda rájuk! A jó idő elmúltával a hirtelen beköszöntő hideg, a 0 . MINDENSZENTEK idején a temetők környezetében megnövekedő gépjármű forgalom a . Budapesten és a szlovéniai Koperben bűnügyi együttműködés keretében, ilyen nagy fogásra a két országban évtizedek óta nem. Két személyautó ütközött . Villanyoszlopnak ütközött egy autó a Móri úton.


Meghosszabbították a nádasdladányi gyilkos bűnügyi . A tragikus buszbalesetben elhunyt áldozat mellett további ember . Az elmúlt egy évben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóinak százharmincegy szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos esethez kellett vonulniuk. Hírek a rendőrség, mentők és a tűzoltóság munkájáról. Baleset, bűnügy Magyarországon és a világban.


Olvasónktól kaptuk az információt, mely szerint a hétvége folyamán valaki be akart törni Kiskunhalason a Csipke Óvodába.

A bűnügyi technika a reggeli . A szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére a közúti hatósági szakemberek a téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek . Személyautó ütközött biciklissel Vésztőn. Négy balesetnél helyszíneltek a rendőrök pénteken. HERCEGSZÁNTÓ A megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások november 10-én, vasárnap 11. Hercegszántó közigazgatási területén . A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Megújult a bűnügyi és baleseti interaktív térképtár, a rendőrségi térképek.


Bódultan, jogsi nélkül vezettek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg . Bűnügyekkel, rendőrségi közlésekkel foglalkozó hírek, információk, ügyészségi közlések, bírósági ügyek beszámolói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések