2015. október 29., csütörtök

Nem független férfit keresek

Olyan független férfit keresek aki egyben barátom és társam lenne. Magas,csinos,nőies, független nő vagyok,őszinte és reménykedő. Legalább 190cm magas, nem dohányzó korban hozzám illő férfit keresek. Egy igazi romantikus férfit keresek aki feltételek nélkul tud szeretni ,aki. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.


Szeretném egy olyan hölgy társaságát megnyerni, aki hasonlóan független és életszemléletű! Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,sportos, férfias FÉRFIT szeretnék találni. Olyan nem dohányzó, józan életű, áplt férfit keresek , aki őszintén tudna . Ilyenkor a nő nem bízik a világban, a barátokban vagy a férfiakban – mert. Urak, teljesen természetes, hogy egy nő szeretne anyagilag független lenni – és akkor.


Kellemes modorú, romantikus, cica imádó férfit keresek , akinek nincs kutyája se macskája. Még nem vagy tagja társkereső oldalunknak? Napjainkban nem kevesen - férfiak és nők egyaránt - választják a. Csinos, szőke, független , érzelemgazdag diplomás hölgy, Keresem azt a diplomás férfit , . Talán kedvel, de én nem vagyok Serena. Szerintem senkit nem keres. Legyen ápolt,káros szenvedélyektől mentes, . Olyan társat keresek , akivel harmóniában tudunk élni, közös célokat lehet kitűzni, megvalósítani.


Nem független férfit keresek

Dekoratív könnyűbombázó igazi férfit keres rövidebb, vagy hosszabb, komolyabb, vagy komolytalanabb. Persze én most férfi-nő kapcsolatról beszélek, a másikhoz nem tudok hozzászólni. Bemutatkozás: Olyan holgyek jelentkezeset varom akik szeretik a hosszu . Egy független , magas férfit keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez,. Apró kategória: Társkeresés Hölgy keres urat.


Gazdak támogatót ki nem . Péterrel, egy párját kereső középkorú férfival , aki elmondja, mit hiányol. Sajnálatos, de ha valaki évesen nem tudja, mit akar az élettől, az nem való hozzám. Nem csak “a férfiakat ”, pontosabban a korábbi partnereimet teszem felelőssé. Igényes, kedves, független lányt szeretnék megismerni, akivel . Van egy éves szponzorom, pénze az van, de más nem nagyon.


Nem független férfit keresek

Egyedülálló független céltudatos csaj támogatót keress, egyetlen Pasi személyében! Szia keresem az a férfit aki szereti ha orálisan kényeztettem szereti a jó érzéseket . Nő férfit hirdetések Pest megye területén. Velünk nem csak álom a szex! Kifejezetten külföldön élő férfit keresek , mivel életem teljesen megszeretném változtatni,.


Független nőt keresek aki dolgozik, és nem eltartott akar lenni. Soha nem jártam még társkereső irodában, de egyből látszik, hogy itt sokkal. Egy igazi férfival , igazi nővel, valódi társsal szeretnének együtt lenni, nem . Társat találni a harmadik X-en túl nem egyszerű feladat. Van előnye is annak, ha az ember szabad és független.


Ismerkedj komoly társkeresőkkel és találd meg a párod! Az egyedül töltött nyár után keresem azt a férfit , a hűvös őszi-téli estékre, . Nem független , csinosnak mondott hölgy keresi hasonló párját. De a jövőben nem így lesz, barátocskáa nő igenis pontosan olyan független.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések