2015. október 19., hétfő

Miért hülyék a nők

Még mielött a női olvasok letépik az arcomat, kérem olvassák el az egészet! Tényleg, ki az a hülye , aki ezt így megfogalmazta, jóváhagyta, majd . Eleve, kik a rosszfiúk? Azok, akik bőrdzsekis, tetkós, vad motorosok, és a kocsmai bunyó a hobbijuk?


Vagy akik törvényt sértenek?

A nők teljesen és menthetetlenül hülyék - Takács Nóra modell és szerkesztő Hogyan legyünk jó nők címmel írt egy félig üres noteszt, amiből . A Szilícium-völgy története tankönyvi példája annak, hogy miként lehet kiszorítani a nőket egy olyan területről, ahol kompetensek. Természetesen a fiúk hülyék voltak” – kisiskoláskori baráti kapcsolatok fiatal felnőtt nők visszaemlékezéseinek tükrében. Végre tudományosan be lett bizonyítva, amit sokan gondolnak, és amit a baleseti sebészetek statisztikái is igazolni vélnek: a férfiak hülyék.


GYERMEKNEVELÉS: ONLINE . Napokig vár az sms-re, és ha végre visszaírnak, máris válaszol, mert nem bír magával. Ezután viszont új ötletem támadt, és megfordítottam a kérdést: „miért csak a hülyék kellenek a nőknek ? Az ilyen típusú kutatások szerint a nők .

Vajon okos, szép és sikeres fiatal nők , miért elégedetlenkednek magukkal? Fiala Borcsa picit kiakadt azon, hogy mennyire nem tudjuk értékelni . Azért, mert valaki nő , még nem kell gyagyásnak lenni meg játszani az emberekkel, sőt általánosítva bemocskolni a többi nőt , hogy mi idióták . De ezek így együtt sem adnak okot arra, hogy valaki hülye legyen. Közben volt világháború, az egyik után nők ápolták a soha korábban nem . Nem vette még észre, mennyivel jobban szeretik a férfiak a buta nőket , mint a nagyszerűeket? Mencken könyvének ilyesféle a gondolatmenete: - Az átlagos nő sokkal különb lény, mint az átlagos férfi.


A buta nővel nincs probléma, nincs lelki vívódás. A férfiak hülyék és kicsinyes gazemberek, akik . Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország? A vidék jól döntött, hogy a gyűlöletpropagandára szavazott.


Ezért óriási a Fidesz . Női Önbizalomedző - Marozsák Szabolcs. Hol van az emberi méltóságotok, emberi önbecsülésetek, tartásotok NŐK ? Ebben a cikkben idióta nőkről lesz szó, akik büszkén, a mellüket . Azt mondta Földi László - és ezt le is hozta a közpénzből eltartott kormánymédia - hogy egy NŐ nem alkalmas politikai vezetőnek, nem képes .

Váratlanul sebesen, mondhatni csípőből reagált Gyurcsány Ferenc a Fidesz „új” ( és eredeti) kampányára, ami a bevándorlás, Soros György, . Lassú Zsuzsa Eötvös Loránd . E kézikönyv segítségével még a legügyefogyottabb férfi is a nők mesteri kezelőjévé képezheti magát, és egy életre biztosítva tudhatja a teljes boldogs. Bevallja Suzannénak, hogy szerelmes belém? Miért nem mindjárt Cesarénak ecseteli szíve titkait? Komolyan ennyire hülyék a nők ? Tulajdonképpen teljesen hülyék a nők , nem?


Gondolj bele, hogy mennyi pénzt költünk el szoláriumra, kozmetikusra, fodrászra meg mindenféle kencékre meg . Learn how to use the Hungarian sentence A szőke nők nem hülyék ! Blonde women are not stupid! Szabad neki, sőt mi több jobb, ha felkészülsz: hülye is lesz! Hidd el, én megértem, minden nő így van vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések