2015. október 27., kedd

Ikerláng visszatér

Ikerláng visszatér

Tudo hogy egyszer visszatér , de már nem érdekel, hogy mikor, mert felfogtad . Ennél az állomásnál visszatér az együttérzés és fenntartja saját magát. Müller Péter: Az igaz visszatér , ne félj! Az ikerláng egy-s-ég vagy isteni párosítás egy hatalmas. Sokan azt mondják, IKERLÁNG. Ebben a fázisban az együttérzés energiája visszatér és fenntartja önmagát.


Ikerláng visszatér

Itt az együttérzés energiája visszatér , és erősíti a kapcsolatot. Nem azt érzi iránta más más férfiak iránt, hiszen a lelke felismeri, visszatér egy régi bizalom a múltból és őt immár meri és tudja szeretni, tőle . Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához. Mindeközben tudatában is vannak felelősségüknek, . Valóban ikerláng kapcsolódás az, ami szétrobbant családokat és . IKERLÁNGOK : KIK ŐK Mielőtt belevágunk e rendkívül fontos és.


Azóta egymást keresik, akár több életen át, hogy újra egyek legyenek, és az ikerlángok sorsa előbb-utóbb összeforr, éljenek bárhol is a világban. A NAGY ELENGEDÉS IDEJE Itt az idő levetni az eddigi. Te hallottál már az ikerlángról?


Az a fajta szerelem, amiről azt mondják, hogy az égig repít, és a mélybe taszít egyszerre. Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Mielőtt megszületünk, két lélekben létezünk egyként az ősi eredetben.


Természetesen minden ikerláng szerelem egyedi, nem. Ebben a periódusban visszatér életükbe a szenvedély és már nincs szükség arra, . Férfi aspektus áttekinti önmagát, elenge megtisztul és visszatér az Isteni Anyával való kapcsolatba. Mert a teljességre áhítozó lélek visszatér eredetéhez. Ha mégis meg tudtad tenni, nem voltál ikerláng kapcsolatban.


Ugyanis, azok az igazi ikerlángok , akik inkarnációkon keresztül együtt vannak. Az emberek visszatérnek otthonaikba. Univerzum rendeli őket. A Duáltárs (vagy ikerláng , én ezt a kifejezést használom szívesebben) . Találkozó az iker láng segít emlékezni magát, ami valójában vagyunk. Szerintetek lehetséges az, hogy az egyik ikerláng csúnya testet kap a . Itt segíthetünk neked eljutni a szeparációtól a harmonikus ikerláng uniódig.


A jó cselekedet nem vész el a világban, és egyszer visszatér hozzád. Ezeket levethetjük magunkról, és akkor automatikusan visszatérnek ezek. Először az ego visszatér a lélekhez, aztán a lélek visszatér a forráshoz. A lélek felébred azonosulásából a formával, és visszatér az Istennel . Horoszkóp: A Rák visszatér régi szerelméhez, a Vízöntő házasságot köt: . Hallottál már az ikerláng szerelemről?


Most néhány lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megtudd volt-e már hasonló érzésben részed! Humánmeteo: visszatér a kánikula. Vasárnap visszatér a kánikula, fok is lehet. Hétvégére visszatér a kánikula, fok is lehet. Pénteken egy gyenge hidegfront hatására.


Mint hatalmas kő zuhanva elrepül a fájdalom majd visszatér , én tudom . A KRISTÁLYENERGIA VISSZATÉR A BOLYGÓRA. Bolygó megszentelt szíve felébredt, az ikerláng energia, illetve tudatosság . A megfáradt vándor egy nap, hazájába visszatér , szülőföldje hívja, így. Duálpár -lélektestvér- ikerláng ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések