2015. október 19., hétfő

Harcsás tó pest megye

Fedezzük fel a hazai vizeket ! A Harcsás -tóba mázsa kg-os átlagú szürke érkezett. A tavak alapvetően úszós horgászatra lettek kialakítva, de a Nagy-tavon lehetőség van finom . Az ezredforduló környékén Majosháza külterületén is sok kavics bánya bányászati joga járt le. Legjobb tó pest megyében . Nem csak csuka és süllő de nagy harcsa is könnyen akadhat gumihalunkra. Szavanna Horgásztó weboldala a horgásztókereső portálon.


Harcsás tó pest megye

Amur, dévér, keszeg, sőt harcsa is akadhat horogra – süllőből kg az . Halak: ponty, amur, kárász, keszeg, csuka, süllő, balin, harcsa , lénai tokhal, . Pest megye legnagyobb tórendszere, a délegyházi tavak. A Bázis Horgásztó Budapesttől km távolságra, az 51-es főútról Bugyi felé kanyarodva pár. Szép csuka, süllő, és megfelelő fehérhal állomány biztosítja a tóban . A háztéri tóban hirtelen mélyülő és sekély iszapos területeket is találunk. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vasmegyer és a Bőve- tó ! Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő hektáron elterülő horgásztó.


Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. Ezen a héten mázsa afrikaiharcsa érkezik a tóba. A „Jakabka” Horgásztó nevét, a terület népies elnevezéséről kapta.


Községünkben három patak . Fogható halai: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa , szibériai. A pest - megyei Dunavarsány melletti bányatavak között találjuk a Moby Dick. A Délegyházi- tavak a Délegyházán található, tóból álló tórendszer. Harcsa Horgásztó feliratú közúti tábla jelzi!


Délpesti Horgászegyesület horgásztava. Szeretettel köszöntünk mindenkit a méltán híres Moby Dick horgásztó honlapján! Borsod-Abaúj-Zemplén megye. A 7-es, nagyhalas tóban a PONTYOK SÚLYA 5-kg KÖZÖTT van!


VIP- tó :sajt, csonti,gilisztacsokor illetve . A tóban mázsa afrikai harcsa található és kg. A következő tó a Harcsás tó , melyben a nyári időszakban 3-kg közötti . Egy tó Pest mellett, Gödöllőn. Célunk az volt már a tavak megépítésekor, hogy ezt az. Tavak meder- és iszaptérképének elkészítése, valamint halállományának becslése.


Haldorádó horgásztó , 0. Lovely place with a pleasant atmosphere. Fair prices, delicious food. Big Ponty- tó (3-as tó ). A tavat számos balin, süllő és 4kg feletti szürke harcsa is lakja. A tó partján gépkocsi parkolására is alkalmas tágas hely kínálkozik . A Bottyán- tó Komárom-Esztergom megyében helyezkedik el, közvetlenül a sz. Tát és Esztergom között.


Harcsás tó pest megye

Fogtunk, kicsit, közepest , nagyot. Nekem kilós ponty volt eddig a max, de vannak harcsák is, meg . A Merenyei tó óriásharcsáját percig fárasztották. Aktuális Baranya megye Merenyei tó harcsapergető harcsa horgász . Bejegyzést ítra: Roger Kapitány. Publish your tap lists and events directly to Untappd. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Halszobor ( harcsa ?) és csónakok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések