2015. október 29., csütörtök

Nyelviskola karrier

Miért jó velünk dolgozni? Ugyanazért,amiért jó nálunk tanulni. Csatlakozz Budapest legdinamikusabb fejlődő nyelviskolájához.


Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció . Ha szeretnél egy pörgős, pozitív, vidám csapatban dolgozni, jelentkezz hozzánk!

Tanári, tanfolyamszervezői, recepciós állás! Nézze meg a legfrissebb nyelviskola állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan. Nyelviskola állások a Indeed. Inter-Lingua nyelviskola folyamátosan keresi az angol,német,orosz,francia, spanyol és olasz nyelvtanárokat, trénereket. A Berlitz Hungary folyamatosan keresi következő oktatóit.


Töltse ki jelentkezési lapunkat és csatlakozzon nemzetközi csapatunkhoz! Kedves nyelvtanárok, amennyiben szeretnétek résztvenni Pause Stúdió programunkban, keressetek fel bennünket. Itt találhatsz meg minket.

Angol nyelviskola , egyedi időbeosztással, alap-, közép- és felsőfokon. A nyelviskola és a magántanár ötvözete. Külföldi nyelvtanfolyamok országában, mert a nyelvtanulás külföldön a leghatásosabb. Német nyelvtanár Csapatunk bővítéséhez várjuk lelkes, dinamikus német nyelvtanárok jelentkezését.


Az Angol Intézet egy budapesti prémium üzleti angol nyelviskola , ahol elsősorban angol anyanyelvi tanárok tanítanak. Tanfolyamaink beszédközpontúságra . Továbbtanulás, karrier , a memóriánk karbantartása, élvezhetőbb nyaralások, . Jelentkezzen ingyenes próbaóránkra még ma. Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes nyelvtanulás feltételeit. Egy igazán jó nyelvtanárra mindig szükségünk van! Lehet akár pályakezdő tanár is, a lényeg, hogy valóban szeressen tanítani!


HR területre keres németül magabiztosan kommunikáló munkatársat a Vodafone budapesti központja. A pozícióra jó kommunikációs és . Válaszd ki a neked megfelelő tanfolyamot és jelentkezz kurzusainkra! Amennyiben szeretnél nálunk tanítani, egy fiatalos csapatban . Nyitvatartás: hétfő – csütörtök 9. Hogyan lehet megtudni, hogy megbízható-e a kiszemelt nyelviskola ?

Most nagy lépést tehet a megoldás felé. Vállalati képzésekkel, tréningekkel kapcsolatos kérdés esetén keressen minket, vagy kérjen ajánlatot az alábbi gombra . Szegedi nyelvtanfolyamok nem csak szegedieknek! Tanuljon és nyelvvizsgázzon egy helyen! Szeretnél a csapatunkba tartozni?


Karrier és nyelvtudás szorosan összetartozó fogalommá vált napjainkban. Ha munkánk során értékes szakmai tapasztalatokra tettünk szert, vagy jó úton .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések