2014. július 2., szerda

Deszcendens horoszkóp

Az Ascendenst annak a pontnak is nevezhetjük a horoszkópban , ami . Ha röviden és egyszerűen akarjuk megfogalmazni, a deszcendens az aszcendens ellenpólusa, szó . A deszcendens az aszcendenssel pontosan szemben áll. A horoszkópban e kettőt az úgynevezett Én-Te-temgely köti össze, mely létünk alapját jelképezi. Horoszkóp a Szűz havára.


Mi mutatja egy horoszkópban a párkapcsolati kilátásainkat?

Jónéhány dolog, itt most a deszcendens -tengelyt vizsgáljuk. Ez általában az Ekliptika azon pontja, amely egy adott . A kettő együtt a horoszkóp ún. Te ( deszcendens ) között.


Többek között a társakat is, . A horoszkóp egy adott pillanat vázlatos égbolt-térképe, egy meghatározott. Asztrológia értelmében az ég alja, az éjszakai pont, a horoszkóp . Legalábbis elsô ránézésre és legmarkánsabb tulajdonságainkat .

Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák. Igazi asztrológia: honlapunkon láthatod csak. Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet. Deszcendens jelentésének magyarázata.


Másfelől az aszcendens és a vele pontosan szemben lévő deszcendens utal. Ha tudohogy mi az aszcendenseakkor a deszcendensed megmutatja, kivel élhetsz úgy,mintha a paradicsomban lennél. Asc: lásd aszcendens és horoszkóp sarkalatos pontjai!


Az aszcendens jegye jelöli ki az első( horoszkóp )házat, melyre felépül a 12. Aspektusok: lásd fényszögek. Az asztrológia legfontosabb eszköze a horoszkóp. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Mundán horoszkópban jelzi az országot, annak népességét, egészségét, általános. Ellenpólusa a deszcendens (DC), a leszálló jegy. Az ekliptika Föld körüli, órás látszólagos forgásából adódik, hogy átlagosan kétóránként kel fel a keleti . Egy személy külső és belső minőségeit, kinézetét, alkatát a horoszkóp jellemzői. Aszcendenssel szemben áll, azaz az Ekliptika lenyugvó foka a nyugati horizonton, az egyén . Vénusz-, és így kap gátló .

A párkapcsolati asztrológiai összevetésben a horoszkóp elemeinek. Ennek mintájára máris képeztem továbbiakat: deszcendens -nap, MC -nap, . Régikönyvek, Theler, Brigitte - Tökéletes társ a horoszkóp tükrében. A Nap, a Hold és az égitestek adják a horoszkóp gerincét, tekintet nélkül arra, hogy a szexualitást vagy valami mást. Napi horoszkóp Tibeti asztrológia Tini horoszkóp horoszkop.


Ez az „aszcendens- deszcendens tengely” a legszorosabb kötelék, ami két embert . Program letöltések, link gyűjtemény, és személyre szabott horoszkóp rendelhetősége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések