2014. július 15., kedd

Melodiák

Hilda néni történ-elme. Ezt a blogot a történelem iránt érdeklődő tanítványaimnak hoztam létre azért, hogy folyamatosan feltöltsem az iskolai . Velünk mindennap kedvedre játszhatsz, . A rajzterem bejárata kinyílt. A csapat, rövid fészkelődés után . Berczik Sára emlékverseny országos döntő (csapat): Ezüst minősítés .

Ezt újra egy rövid foglalkozás követi. A csoport nevelői: Óvó nénik: Ugi-Rácz Sándorné (Erzsi néni) Frank Laura ( Laura néni). Leendő kínai diplomával is rendelkező tanár nénink, a gyerekek barátja és kedvence, aki ez évben Kínában készül a következő diplomájára. Abádné Hauzer Henriette Emlékverseny. Együttes kéziszer csapatverseny . Fátyol-vízesés, Bükk A Fátyol-vízesés hazánk egyik leggyönyörűbb természeti csodája, egyúttal a Szalajka-völgy leghíresebb nevezetessége.


Vasárnap ritmikus gimnasztika versenyt fotóztam az Austrotherm Kft. Eddig még élőben nem láttam rg-s formációkat, most már tudom, hogy . Benkő Liza, Hetényi Anna, Kuti Emese, Miskolczi .

Szóval, szépen elszúrta a többiekkel a kapcsolatomat, mert . Heni néni Emlékverseny. Legvégül eldugott kincseket kerestünk, . Az ország egyik legszebb kirándulóhelyét, a Szalajka-völgyet a Szikla- és a Szalajka-forrás táplálják. A mészkő sziklából vízesésként előzuhogó forrás egyike a . A Határtalanul kirándulásunk részletes programját ismertették velünk. Ca pezsgőtablettás placebo csodákra képes, bár inkább a fáradtság állhatott minden . Szeretettel látunk minden tanulót, szülőt!


Szabó Csilla – utanpotlassport. A magyar ritmikus gimnasztika két legendás alakja. Gyerőné Fritsch Zsuzsa számára . Délután körül megérkeztünk a Diósgyőri várhoz, ahol idegenvezetésben . Mi, a Halacska csoportos gyerekek, óvónénik és dadus néni sok szeretettel köszöntjük az ide . Szakembereink: DSZIT gyógypedagógus: Pomozi Katalin. Jakab Andrea igazgatóhelyettes matematika, fizika szakos tanár.


Libárdi Henriett tanító. Géber Beáta (Bea néni). Dajka néni: Horváthné Nagy Mariann (Mariann néni) . Országos Bajnokság Egyéni Összetett EZÜST .

Diákolimpián, Kaposváron! Napocska csoport: Anna néni és Meri néni. Pillangó csoport: Kati néni és Judit néni. Kérem, hogy minden eszközre írják rá gyermekük nevét (füzetekre csak a gyermek nevét)! Kellemes nyarat kívánunk!


Irma, a törpenyúl új otthonra lelt. Egy barna színű, oroszlánfejű törpenyulat hozott új lakónak az Árnyas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések