2014. július 29., kedd

Pécs gyros tál

A legfinomabb gyros , pizza és hamburger a . Saláta, saját fűszerezésű gyros hús, monkey sültburi, tzatziki öntettel. Pizzát, hamburgert milyen ételt keres? Online ételrendelés, gyors.


Pécs gyros tál

Gyros tál hasábburgonyával. Köret választásaVálaszd ki milyen köretet szeretnél. Hasábburgonya, Steak burgonya, Petrezselymes burgonya, Rizs, Zöldséges rizs . Hamburgerek választható hússal 900 . A kiszállítási idő 1perc is lehet. Neked is eleged van abból, hogy nem tudod kipróbálni a városod legfinomabb ízeit? Nekünk is az volt, ezért.


Reviews A husit külön kiemelném, sokkal. Nagyon finom volt a hamburger és a gyros tál :) de sajnos a pitának. Nyitva a hét minden napján! Cheddar sajtos gyros pitában, választható sült burgonya, kapros-joghurtos.


Pécs gyros tál

Végül a közepes tál mellett döntöttem, amibe mehetett csípős és hagyma . Technikai problémánk adódott. Hozzáadás a kedvencekhez. Kiszállítási díj: Ft. Hagymás hátszín sült burgonyával.


Aszalt szilvával és camembert sajttal töltött pulyka . Pécs Ferencesek utcaja 28. Mészáros Csaba, azaz Mr. Remy, a Hajnóczy utcai piac legendás gyros- mesterszakácsa elkészítette az ország legnagyobb gyros tálát. Szállítási idő, költségek. A gyros tál igazi életmentő lehet egy hajnali buliból hazafelé, de lássuk be, a finom, fűszeres húsnak meg a lágy, selymes öntetnek méltó helye . Második látogatás Remynél.


A legelső Remy gyros után egy kicsit csalódott vagyok. Gondoltam választok valami extrát, és mert a legelső . Az akciók kizárólag házhozszállítás esetén érvényesek! Mennyire aggályos, hogy hozzáadott foszfát kerül a gyroshúsba?


A peremterületbe történő kiszállítás díja 400. Kérjük tekintse meg a kiszállítási . Baconbe göngyölt sertés . Kétszemélyes gyros tál. Budapesten és környékén.


Pécs gyros tál

SAJTTAL TÖLTÖTT BACONNEL TÖLTÖTT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések