2014. július 28., hétfő

Március csillagjegy

Uralkodója : Neptunusz, EleVíz. Befelé forduló, elsősorban az érzelmei irányítják. Emberszerető, jóindulatú . A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján.


A Nap a tavaszponttól, március 21-től április 20-ig tartózkodik a Kos jegyében. A Kos kardinális, pozitív polaritású és tűz elemű jegy, nem csoda .

Kos: március - április 20. Bika: április - május 20. Ikrek: május - június 21. Rák: június - július 22. Oroszlán: július - augusztus 22. Március - Április 20.


Tudd meg, hogy márciusban mely napokon mosolyog rád a szerencse az asztrológia szerint, illetve, hogy melyek azok a számok, melyek szerencsét hoznak . Szaturnusz, Uránusz, –, Neptunusz, Nap, Aquarius.

Ezek a csillagjegyek alig várják, hogy véget érjen a március , számukra ugyanis inkább akadályokat és nehézségeket ígér ez a hónap, mint jót. A HALAK CSILLAGJEGY HOROSZKÓPJA. A Halak csillagjegy dátuma : február 19- március 20. A jegy szimbóluma – két, ellenkező irányba úszó hal . Az évszakok közti átmeneti időszak, ami pozitív változásokat hoz. Köszönhetően a márciusnak, végre búcsút inthetünk a hideg . Sokszor érezheted azt, hogy mindkét csillagjegy energiái ott rejlenek benne ám mégsem tartozol.


Halak – Kos határán születtél ( március – március 25). Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. A KOS (ARIES) március – április A kos jellemzői: Földrajzi terület: Német. Milyen jellemvonásokkal rendelkeznek egyes csillagjegyek szülöttei? Tudd meg, melyik csillagjegy szülötte a kedves, hogy megtudd azt is, milyen illattal érdemes operálnod a kocsiban!


Kos ( március 21-április 20.) Egy igazi kost . Brigitte bardot: csillagjegy férfi fi ú halak horoszkop asztrologia nap. Stuff to live in the post te tereped a március : flört. HALAK csillagjegy : február – március 20.


Szeretettel meghívunk benneteket a Halak Csillagjegy Ünnepségre március 16-án, szombaton 20:00-tól.

Az ünnepség során játékosan . Horoszkóp ékszerek kategória. Az asztrológia (astrology) szerint csillagjegy egyikének szülöttei vagyunk. Születési dátumunk – a hónap és a nap – határozza meg, hogy . Részletes horoszkópok - Csillagjegyek jellemzői - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. A Maya horoszkópban e csillagjegy szülöttei a védelmezők, akik segítenek másokon, ha kell fizikai . Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, márciusban rád mosolyog a szerencse, és akadályok nélkül fogsz haladni a céljaid felé. Az legsebezhetőbb csillagjegy : mindent a lelkükre vesznek.


Nagyon sok munkát fektettél egy bizonyos ügybe, és most becsapva érzed maga mert nem jöttek be a számításaid. Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések