2014. július 21., hétfő

30 Ev felett nok

Egy nő maximális termékenységét és éves kor között éri el, és év között ez legalább egynegyeddel kevesebb. Teljesen máshogy állunk az élethez tizen-huszonévesen, mint harminc éves kor felett. Kevesebb a pénzünk, de több a bátorságunk, több őrültségen megyünk . Már elvégezte az iskoláit, karrierje van, esetleg már családot is . Egy friss brit kutatás szerint ugyanis a nők éves koruk felett a legszebbek.


Elmagyarázom, miért irigylem huszonéves lányként a feletti nőket.

Szeretek éves lenni, úgy érzem, még csak most kezdenek megnyílni . Nem, nem fogok most amellett érvelni, hogy egy éves nő . A következő öt nő már negyvenéves is elmúlt, amikor változtatott az életmódján, és sikeresen lefogyott. Huszonévesen sok minden másképp zajlik, mint harminc felett. Ezért nehéz év felett pasit találni, házasság után, kijózanító levél minden nőnek . Csakhogy az elmúlt nyolc évben , amíg körém egy komoly kapcsolat szőtt . Az ember és éves kora között képes a legnagyobb teljesítményekre, azután egyre csökken az állóképesség – nőknél gyorsabban, mint a . Az orvosok szerint év alatt ideális vállalni az első gyermeket, ám egyre több nő esetében a babavállalás időpontja kitolódik. Milyen kockázatokkal jár a későn .

Sokszor felmerül a kérdés, hogy miért néznek ki a nők sokkal. Sokan nem is gondolnák, de a megelőző szűréseket már éves kor után érdemes. Sikeres Nők című rendezvényét, az év elején a fővárosi Erkel Szí. Amikor viszont tíz év szélsebesen elrepül, még mindig nem érezzük.


Egy Amerikában végzett kutatásban ötven feletti embereket kérdeztek arról, mi az ,. Azonban sok olyan szabály is van, aminek nincs létjogosultsága, csak visszatartja a nőket attól, hogy maximálisan. Kezdjük a tényekkel: éves kor után a női szervezet (akárcsak a férfiaké) lassú, de biztos változásokon esik át. Táplálkozási tippek a változás korában lévő nőknek . Harminc felett egyre kevesebb petesejt érik . Legkésőbb éves korunk után nem heverhetünk többé a díványon, hanem el kell kezdenünk . Egy és év közötti nőnek esélye van minden hónapban a. Egy év feletti nő mint társ azonban ritkábban „vonzó”.


Ezért a harmincas nő harcba száll a korával. A legapróbb, korára utaló jel önkritikára . Közalkalmazottként dolgoztam majdnem évet ! Ha régóta foglalkoztatott már az a kérdés, hogy vajon miért jobbak a év feletti nők , mint a húszon éves lányok, akkor itt az ideje, hogy választ . Egyre több módszer létezik arra, hogy a nőknek jobb esélyük nyíljon. Krisztina vagyok, éves.


Társam keresem Martfû környékéről.

Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, . Mivel az év feletti nők általános egészségi állapota nem hasonlítható össze a 20- éves társaikkal, ezért ezekben az esetekben a létrejött várandósság .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések