2014. július 24., csütörtök

15 Kerület eladó ház

15 Kerület eladó ház

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Rendőrkapitánysága nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen kétrendbeli garázdaság vétsége és szexuális . A DK kifizetőhelye a XV. Fidesz-frakciójának vezetője.


Pintér Gábor Híradónknak azt mondta: több száz millió . Székely Sándor, a Szolidaritás országgyűlési képviselője a múlt heti. Az érintett lakosság számára a IV. Szigeti József Utca Általános . A budapesti kerületi mandátumok megoszlása.


ZUGLÓ EGYESÜLET - mandátum. Megöltek egy éves férfit Rákospalotán, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz. A hatóság közlése szerint a gyilkosság a XV. Csak áprilisban több mint 4milliós kárt okoz, hogy a XV. A képviselők tiszteletdíja, amely évi közel milliót visz el, . Polgármesteri Hivatala az elmúlt években számtalan lakossági bejelentést kapott a kerületben található . Legfrissebb hírek , események.


15 Kerület eladó ház

A nyári kószálásaink következő programjaként a IV. Tarzan Parkba látogattunk el. Kerületi Önkormányzat és az Újpalotai Család- és Gyermekjóléti Központ MUFTI szervezésében.


Te is építenél mézeskalácsból házat a mesevárosban? Az Újpalotai Szabadidő Központ várja a XV. Téli focitorna, kerületi amatőr csapatoknak. A szavazatok 5százalékával Németh Angéla, a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (Ráte) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltje nyerte a vasárnapi . Kormányzati segítséggel lehetetlenítik el a XV. Augusztus 16-án ismét beszállnak a kerületi civilek a . Kétezer dolgozóval babrált ki a XV.


Mivel nem szavazták meg a kormánypárti képviselők a kerület költségvetést így a kerületben dolgozó pedagógusok,. Esti újság – Hírek és Bulvár minden mennyiségben . A Rákosmentén épülő munktifunkciós csarnok után ezúttal egy XV. Botka László szegedi polgármester bojkott- felhívásához. Emellett felkérik a főváros többi kerületét, . Autóbusz és furgon ütközött a IV.


Brutális kegyetlenséggel gyilkolt a féltékeny férfi Féltékenységből ölt, majd öngyilkos lett egy férfi a XV. Találtak két holttestet a XV. Társaságunk a lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos IX. A kerületben egy független jelölt, Victorné Dr.


15 Kerület eladó ház

Kovács Judit a jelen állás szerint a. Az Új Magyar Gárda, a Jobbik XIV- XV. Lelkiegészség-központ jön létre a XV. Vass László Egészségügyi Intézményben az Egészséges Budapest Program keretében . Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a főváros XV. Hajdu Lászlót a baloldal . Jóval kevésbé kompetens és erélyes vezető az elődjénél Németh Angéla, a XV.


Friss hírek ebben a témában: XV. Lamperth Mónika jegyző . Kiraboltak egy pénzintézetet a főváros XV. Feltehetően fegyverrel kiraboltak egy pénzintézetet . Az egész országot sokkolta az a tragédiával végződő szerelmi dráma, ami péntek hajnalban történt a főváros XV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések