2019. szeptember 19., csütörtök

Szerelmes idézetek szerelmemnek

A szerelem olyan, mint egy illat, egy áramlat, egy zivatar. Te vagy az én egem, a rám hulló esőcseppek, én pedig a föl amely befogad. De még a finom lélek, a szerető szív sem.


Ami azt illeti, épp ellenkezőleg. Olyan, mint amikor az ember . Szívünk forró, meleg, égető tüzében. Elmerülök szemed szép tengerében. Nem volt tökéletes, semmi ilyesmi. Szerelmes versek Szerelmes SMS-ek.


Időnként igyekezett olyan lenni, de akkor . Ne hagyj el soha, hisz boldog vagyok Mellette Hisz Te jelented . Egy férfi olyan szerelmes lehet egy nőbe, hogy az egész valóját eléje terítheti, melléje lehozza a csillagos eget, de szerelmében akár csodát is csinálhat, és a nő . A pint Krisztina Kovács fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem . Találd meg a legszebb szerelmes idézetet , ami legjobban kifejezi az érzéseidet! Ha szeretnél fiatalosan de romantikusan udvarolni küldd el szerelmednek szerelmes smseink egyikét.


Mond vajon mennyit ér egy ember. Kinek szíve tiszta s tele szeretettel. Ki gyűlöl, mert tele van sérelemmel. Most összegyűjtöttük a legszebb szerelmes idézeteket , versrészleteket, amivel elmondhatjátok szerelmeteknek, mit is éreztek iránta.


Jó estét szerelem képek szerelmes idézetek szerelem . Vágytam én már sok mindenre. De rá kellett jönnöm, nincs annál erősebb vágy, mint amikor a másik közelségére vágyunk. Amikor úgy vágyunk a másik . Valentin napi szerelmes sms-ek, idézetek , versek fórum, 6vélemény és hozzászólás.


Szerelmes idézetek szerelmemnek

Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Tudtok mondani rózsával kapcsolatos szerelmes idézeteket ? Küldj idézetet a szerelmednek! Mutatjuk szerelmes gondolatok összeállításunkat. SZERELEM ( szerelmes versek , képek, idézetek ). Radnóti Miklós: Tétova óda.


Drága szerelmemnek akit nagyon szeretek(L)(L)(L). Az igaz szerelem , az egyik legcsodálatosabb dolog, amit megtapasztalhatsz ezen a földön. Karácsonyi szerelmes idézetet keresel? A legideálisabb szerelmes idézet megtalálása mindig nagyon izgalmas feladat. Rátalálni arra az idézetre amivel mindketten ki tudjátok fejezni . Kértem az Istent, engedjen feledni,.


Szerelmes idézetek szerelmemnek

Játszani,játszani,békében játszani a szerelmemmel . Nem jut már eszembe más csak a sokszor elismételt Igaz, szép szerelmi vallomás hát hogy mondjam el. Egy csillag mely annyira fényes, Hogy elvakít mindenkit, de ugyanakkor nagyon kényes. Kategorizálva találhatod meg a karácsonyi, névnapi, születésnapi, szerelmes , újévi, szilveszteri, vicces, humoros idézeteket , üzeneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések