2019. szeptember 18., szerda

Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

Pénzügyi – számviteli ügyintéző. Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány,. Nappali és esti munkarendben is jár a diákigazolvány és az összes. Nappali- és esti munkarendben, állami támogatással.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

Kétéves emelt szintű OKJ képzés, ESTI munkarendben. A pénzügyi - számviteli ügyintéző képzettség megszerzésével képes leszel egy irodában, vagy egy . Az új OKJ szerinti képzés saját tanulóink és más iskolában . FELNŐTTOKTATÁS – ESTI OKJ képzések időrendje:. Ingyenes OKJ képzéseinkre várjuk a jelentkezőket! Modern környezetben, hétvégi és esti csoportokkal, tapasztalt szakoktatókkal vár a Centrum.


Középszintű pénzügyi számviteli ügyintéző képzés. A tanfolyam besorolása ‎: ‎OKJ-s tanfolyam A tanfolyam időtartama ‎: ‎hónap vagy hón. Az oktatási napok: heti . A felvétel feltétele: gimnáziumi . Az ESTI képzésnél beszámítjuk a korábban megszerzett szakmai végzettségeket is, így a képzési idő 2 . Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok, Közgazdaság (pénzügy, számvitel, adózás) kategóriában induló tanfolyamok,. Megjelent az új OkJ -s lista! Még nem döntötted el, hogyan tovább?


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

Kattintson a részletekért és küldje el . Beiratkozás időpontja:. A szakmai képzés országosan elérhető távoktatásban, kedvező áron, részletfizetéssel. OKJ -s szakmai bizonyítvány szerezhető. VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ. Jól képzett, megbízható, precíz, pénzügyi és számviteli végzettséggel rendelkező munkatársakra állandó . Szakmacsoport: Közgazdaság.


Remek alapul szolgál mérlegképes . Felnőttoktatás esti munkarend szerinti kétéves tervezett képzései. A pénzügyi -, számviteli ügyintéző esti képzés elméleti is gyakorlati ismereteket is. BSZC Bessenyei György Szakgimnáziuma - Berettyóújfalu, Felnőtt Esti , 0. Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző az 1-ben. LLAMILAG TÁMOGATOTT NAPPALI OKJ KÉPZÉSEK.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

ISKOLARENDSZERŰ, TÉRÍTÉSES ESTI OKJ KÉPZÉSEK. Az érettségi megszerzése. A képzés esti munkarendben első szakma esetén is megkezdhető. Azoknak, akik munkájuk során. Képzés célja: Vállalkozások pénzügyi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések