2019. szeptember 18., szerda

Smink 9 kerület

Próbáld ki nálunk, milyen egy profi sminkben megjelenni. Megközelíthetőség: Tömegközlekedéssel a 4-6-os . Valentin Napra vagy ha csak szeretnél órára tartós sminket és frizurát. Hinger Bernadett kozmetikus- sminkes vagyok, éve dolgozom a szakmában. A legfontosabb számomra a folyamatos szakmai fejlődés és a vendégek .

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! A tökéletes alkalmi, vagy esküvői sminket keresed? Lehet natúr, vagy akár élénk, feltűnő. A lényeg, hogy összhangban legyen Veled. Angelhair Szépségszalonban profi csapata vár,hogy kihozzuk belőled a szépségápolás minden területén a legjobbat!


Kozmetika, sminktetoválás , pedikűr, manikűr. A női szépség évezredek óta a világ egyik nagy csodája.

A szépség nem határozható meg, nem körülírható. Egyéni, egy alkalmas oktatás 35. Ft, egy összegben fizetve. Kezdetekben a sminkes szakmát Szalavári Mónikától tanultam, általa sikerült betekintést nyernem a sminkes számomra, varászlatos és izgalmas világába.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalon történő további . Magyarország legmodernebb házhoz sminkes szolgálata. Ft-tól, Alkalmi smink : 8. Szeretnél szép ápolt fiatalos bőrt? Esetleg műkörmöket amit nem mertél kipróbálni? Bízd a sminket és a szőrtelenítést is a profikra.


Sminket egy szép estére? A sminktanfolyam elméleti és gyakorlati foglalkozást jelent, ahol megtanulod az összes fontos. Soft Powder szemöldöktetoválás a IX. SMINK ÉS FODRÁSZKELLÉK SZAKÜZLETEK.


Budapest, Ferenc körút 41.

Glycopure hámlasztás 1. Elsősorban olyanok jelentkezést várjuk, akik már jelenleg is oktatnak márkafüggetlenül a következő témák valamelyikében. Ráday utca, kozmetika Ráday. Ha szeretnél olyan fodrászt, aki törődik a hajad minőségével is kérj tőlem időpontot! Egy gyors nappali , majd egy business vagy trendi sminket és egy színházi vagy buli sminket tanulhatsz meg.


Business Woman sminkoktatás. Insta sminkoktatás fiataloknak. Beju Szalon - kozmetika, Gigi kezelések, maszázs, smink , fülbelövés, Aha . KERESS minket a FACEBOOK - on: facebook. Professzionális és divatsmink tanfolyam SZEMÉLYRESZABOTT IDŐBEOSZTÁSSAL!


Ezt a hirdetést egy ideje nem. Hirdetés típusa: Kínálat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések