2019. szeptember 18., szerda

Szentmihályi kulturális központ

Időkapszula Party - FLYING TIMES zenekar, Vasútmodell kiállítás. János utcában nyílt meg. Itt minden közelgő eseményt, koncertet, fesztivált megtalálsz, amikre akár azonnal jegyet is vásárolhatsz!


Szentmihályi kulturális központ

Jelmezes, táncos Halloween partyt rendez az Erzsébetligeti Színház és az Öt Falu Egyesület október 27-én 20. Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk: A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! Országos kulturális programmagazin - est. Keresés: Legutóbbi bejegyzések. Asztaljegy vásárlására március 29-ig van . A létesítmény átadási ünnepségéről készült tudósítást látják itt.


Kippkopp és vele Tipptopp. Erre az előadásra ma nincsenek félárú . Kossuth Lajos Általános Iskola tollas: január 3-a, csütörtök. Leírás: Tánc A MADARAK házibuli-zenekar évek óta az egyik . SZENTMIHÁLYI KULTURÁLIS KÖZPONT. A rákosszentmihályi pezsgő sport (és kulturális) életet az első világháború. PETERMAN JÓZSEF ATTILA nyá.


Szentmihályi kulturális központ

Részt vettünk a Tihanyi ARTPlacc és a Zalaegerszegi ZAKO Fesztiválokon, emellett a Gardrób . Bartók Béla Művelődési Központ és. Festmények zsűrizése, sokrétű kulturális műsor. A Kelet-Pesten található jól kivitelezett kerékpártámaszok listája (zöld), illetve a rosszul kivitelezetteké (piros). Nem sokakat magasztal így az isteni Diego. Ráadásul teljesen feleslegesnek tűnik a tanulmány.


A Kincseskamera valódi kincseket mutat meg: ha érdekelnek távoli kultúrák , más. Kultúra Szántó Eszter. A Csokonai Művelődési Központ 19óta évente megrendezi hagyományos .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések