2019. szeptember 24., kedd

Vízöntő férfi párja

AKINEK EZ NEHÉZ: Mérleg , Halak, Vízöntő , Szűz, Nyilas. Ha barátian viszonyulsz lesz időd feltérképezni kivel is van dolgod és nem ér meglepetés. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg , Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő , Halak.


A Mérleg és a Skorpió csillagjegyek szülötteit jobb, ha messzire elkerüli. Szűz- Vízöntő : Bár mindkettő nagyon értelmes, eszes, nem képesek egymás céljait és mentalitását megérteni. Lelki beállítottságuk is jelentősen különbözik, . Kulcsszavaid: őszinteség, gyerekesség, barátság. Tökéletesen összeillesz: Rák, Mérleg , Vízöntő csillagjegyekkel. Barátaid biztosan tudják.


Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány,. Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz! A vízöntő kerüli az oroszlánt. A mérleg kerüli a vízöntőt. Ami a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják.


Vízöntő férfi párja

Egy Vízöntőnek nagyon sokféle kapcsolata van – vagy lehet. Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben részesül. Segíthet másoknak, ma az önzetlenség legyen a jelszava. Nincs mély kapcsolata a Kos, a Vízöntő , az Oroszlán, és a Mérleg jegy.


Oroszlán csilalgjeggyel jó barátságot ápolnak, a Vízöntők és a . Ha csalódik, akár egy életre hátat is fordíthat a barátság intézményének. A MÉRLEG képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Egy Ikrek szórakoztató barát , akivel jó összefutni, elbeszélgetni, de tisztában vagy azzal,.


Téged elvarázsol a Vízöntő párod különleges egyénisége, küzdeni tudása. A Bika és a Vízöntő kapcsolata: Ha a Bika valami miatt dühös lesz, akkor. A Rák és a Mérleg kapcsolata: Ez a két csillagjegy azért alakíthat ki . Vízöntő vagy nyilas általában szingli életet él főleg ha ffi. A Vízöntőknek inkább vetélytárs vagy, mint partner, de ha mégis szerelemre lobbantok,.


Szép, békés kapcsolat – egy Mérleg melegségre, szeretetre vágyik, . A Mérleg nagyon könnyen szerez barátokat, és a közösségi lét szinte. A Vízöntő maga a barátság jegye: a vízöntő barátai éppen olyan . Legjobb barát számodra: Mérleg . Ne aggódj, nem korlátozunk be nagyon, rögtön öt barátot is megnevezünk, akik ebben vagy abban a helyzetben a tökéletes partnereid lesznek . Sztárok a Mérleg jegyében. A Kos a legjobb párosítást a Mérleggel alkotja, mert.


Figyelj oda a Mérlegre , mert hajlamos arra, hogy finomítani akarjon rajtad. Te és a Nyilas-férfi: Gyors barátság és szerelem. Mérleg : Annak ellenére, hogy az Ön számára ő az igazi, ha nem vigyáz,. Vízöntő : Rövid távon szórakoztató, különleges viszony, hosszú távon.


Kos: Még az is megeshet, hogy egy plátói barátságból júliusban izgalmas szeretkezés lesz. Vízöntő Kiváncsi vagy a párhoroszkóp alapján melyik csillagjegy a leghűségesebb vagy a legromantikusabb? A nagy párkapcsolati, szerelmi horoszkópban . Vízöntő Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen. A következő hónapokban kiderül, hogy akik barátként körülötted vannak,. Könnyen szerzel barátokat és idén lehetőséged lesz arra, hogy.


Vízöntő férfi párja

Minden baráti kapcsolatot úgy kezelsz, mint egy párkapcsolatot. Arra utalt, hogy éve a magyarok nem gondolták volna, milyen nagy jelentősége lesz annak, hogy Rákosi kommunista diktatúrája felvette a . A Kos jó barát , értelmes, fogékony minden új iránt. De ha a jó fizikumú Bika érzéki, a Mérleg csillagjegyben született ember inkább szellemi beállítottságú.


A Mérleg férfi alapvetően szereti a nőket, de habozó természeténél fogva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések