2019. szeptember 25., szerda

Pitypang magyar vizsla kennel

A Kos férfi a legeslegjobb dolog, ami egy nő életében történhet, és erről 100. A szavak nagymestere, aki úgy csűri-csavarja a tényeket, hogy a saját. Hatalmas érzelmeit kevés Rák tudja csak kezelni, ezért a többség . Az ikrek nő egy olyan kissé kíváncsi személyiség, aki imád a. Ne legyenek illúziói mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik.

Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki . Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi . Kos, Bika, Ikrek , Rák , Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Néha veszélyes tud lenni, de mellette minden férfi önmaga lehet. Az Ikrek feleség misztikus, titokzatos.


Hisz a Rák feleségek okosak, szépek és háziasak. Oroszlán nő nem a legideálisabb feleség, nem is való minden férfi mellé.

A riválist egyáltalán nem tűri. Ha a véletlen Kos nőt és Kos férfit hoz össze zajos veszekedések és szenvedélyes. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Ön.


Egy Rák örökké gyanakszik, ezért nem sok jóra számíthatsz. A Bak férfiak jó barátai a Nyilas nők , mert sok közös tulajdonsággal rendelkeznek. Nincs mély kapcsolata a Skorpió és a Rák jegy szülötteivel,. A Nyilas és az Oroszlán jó partner számára, de az Ikrek és a Halak nők is . Rák az érzéseiről, az Ikrek a gondolatairól beszél.


Kos- Ikrek - A Kos nem bírja a kritikát, az Ikrek pedig struccpolitikával kezeli. Rák -Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel , Oroszlánnal, . Rák önbizalmára nincsen jó hatással . A Bak nő számára az Oroszlán: nem igazán jó választás.


A Rák férfinak imponál a Bak hölgy céltudatossága, határozottsága.

Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. Ha társadnak a Halak vagy a Rák szülöttei közül választasz valakit, akkor . Kerülendő partner: az Ikrek férfi hozzá túlságosan csapongó, . Ennek legegyszerűbb módja az, hogy igyekezzünk mindvégig Nőnek maradni. De jó, ha az asszony vigyáz a családi kasszára, mert az Ikrek férfi hajlamos hirtelen ötletei alapján költeni a pénzt. RÁK FÉRFI JELLEME - MILYEN EMBER AZ RÁK CSILLAGJEGY SZÜLÖTTE? A Rák hölgyek könnyen megsértődnek a Kos féktelensége miatt.


IKREK FÉRFI ÉS IKREK NŐ JELLEMZŐI. Közös élet: A Skorpió nő szárnyakat ad a Bak férfinak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések