2018. március 13., kedd

Portás állás miskolc

Friss iskolai portás állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Cégünk diszpécser – portás munkakörbe keres munkavállalókat, minimum középfokú végzettséggel, erkölcsi bizonyítvánnyal. Nyugdíjas státusz előny,. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát.


Miskolc állás és munka - Miskolci állások. Munkák , állások személy-, és vagyonvédelem területén az egész országban. Munkaidő: teljes munkaidős állás Fizetési szint: versenyképes, megegyezés szerint. Katttintson és keresgéljen a(z) Őrzés-védelem kategóriában a megfelelő . A Jánosik és Társai Kft.


A térképen csak az alábbi listában szereplő hirdetések vannak megjelenítve. A képen a következők lehetnek: személy, állás és belső tér A képen a következők lehetnek: 3. Bementem a polgármesteri hivatalba, a portás meghajolt előttem”. Munkatársakat keres a miskolci Lévay. Református Gimnázium és Diákotthon rendszergazda és portás munkakörbe keres munkatársakat. Zuglói iskola portás állást hirdetett.


A határozatlan idejű közalkalmazotti munkára szeptember 6-ig várják a pályázókat. Küldd el pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot! Udvaros kategóriában még betöltésre vár, megtalálhatod köztük a munkát amire vágysz. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Keresés, böngészés és alkalmazni az új állásajánlatok portas portas Magyarország.


Portás , kazánfüttő, telefonközpontos, Rácz Itván. Levéltár igazgatóhelyettes állás. NEM SZORUL RÁ az országban elsőként megalakult miskolci . Előadó (munkavállaló) - ORFK RF Igazgatásrendészeti Főosztály.


Járőrvezető - Kisbéri Rendőrkapitányság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések