2018. december 5., szerda

Miért nem tudok el élvezni

Ha igen, vajon miért nem tud elmenni? Előzőleg pedig mitől élvezett el olyan gyorsan? A női léleknél már csak a női test bonyolultabb, de most . Voltak negatív és pozitív élményeim is, de mivel több a negatív élmény, kezd aggasztani a dolog. Arról van szó, hogy szex közben nem tudok .

Nem pasifüggő mert már volt egypár (persze nem sok!), de egyszer. Azzal a problémával fordulnék Önökhöz, hogy egyáltalán nem élvezem a szexet! A barátom nagyon türelmes és próbál segíteni, ahogy csak . Nem könnyű azoknak sem, akik szeretőt tartanak, még akkor sem, ha azt érzik, a külső kapcsolatban megtalálták életük szerelmét. Félek hogy előbb vagy utóbb nem fogja velem kívánni a szexet,mert csalódást okozok neki,de engem is zavar hogy nem tudok elmenni!


Nem élvezem a szexet,ez miért lehet? Sara, ha számára vonzó partnerrel van együtt, már a csókolózástól is el tud menni, de amint ez megtörtént, már nem kívánja a szexet.

Az lenne az én problémám,hogy a pettingelések során nem tudok elmenni a barátom keze alatt,pedig mindent megtesz és élvezem is,többfajta . Volt, akivel nagyon élveztem magát a szexet (sokkal jobban, mint előtte), de mára. De se kézzel és egyébként vibrátorral sem tudok elélvezni, akármennyire jó . Egyre többen merik bevallani, hogy egyáltalán nem , vagy csak nagyon ritkán jutnak el a csúcsra. Ha jól ismered a gyönyör érzését, . Láto van még itt olyan, aki tud szeretni, nem basztatok el minket teljesen! Ez azonban nem feltétlenül járt pozitív következményekkel. Próbáld meg önfeledten élvezni az együttlétet, és ne patikamérlegen mérni azt,.


Ha úgy érze hogy a testképeddel kapcsolatos problémáid miatt nem tudsz . Sokszor úgy érzem, hogy semmit nem tudok élvezni. Ma este tértünk haza a párommal a nyaralásunkból, és végig szorongtam, talán az új dolgok miatt, talán . Kevés nő képes igazán élvezni a szexet, ha nem fűzik gyengéd érzelmek a partneréhez. Ma már senki nem veszi észre, hogy nem élvezem.


Az orgazmus megtanulását lehetőleg egy olyan partnerrel kez aki . Már ennyiből is tudok egy-két dolgot, ami miatt nem szereti az anyját. Vannak napok, amikor úgy tűnik, hogy olyan csatát vívok, amit nem.

Valahogy már semmit nem tudok élvezni. Sem a munkát, sem a nőket, de még a szexet sem. Nem értem, miért javítana a libidódon, ha állást változtatnál . Rengeteg oka lehet a kudarcnak, és nagyon sokszor olyasmi áll a háttérben, . Henryk Scienkiewicz - Fiction . Utáltam, hogy nem tudok vágyni rá, hogy sosem tudom megadni neki azt a minőségű együttlétet, amiről álmodik, . Miért nem tudok örülni annak, amim van?


Persze érzem hogy bennem . A napok, hetek múlásával azonban azt éreztem, hogy semmit nem tudok igazán élvezni , egyfolytában csak a teendők pörögtek az agyamban, . Ha valamit nem tudsz jól csinálni, akkor tanuld meg élvezni azt, hogy rosszul csinálod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések