2018. december 26., szerda

Jövő heti horoszkóp bika

A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb . Azt veszi észre, hogy manapság egyre többször lehangolt, rosszkedvű. Nincs kedve semmihez és sötét gondolatok .

Olvasd el a heti bika horoszkóp mit tartogat számodra. Böngéssz további horoszkópjaink között is. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Hogyan mutatja meg a jövőt az inga? Nem található meg ez a horoszkóp ! A kártya a jövőt mutatja meg, méghozzá a közeli jövőt.


HOROSZKÓP a Nők Lapja Cafén: napi, heti , havi és hétvégi Horoszkóp. Nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra!

Válaszd ki csillagjegyed! Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. Heti horoszkóp : erre számítson október végén. Nem kell a kicsinységekből nagy ügyet csinálni. Ha nem is mindig minden úgy alakul, . Látogass el oldalunkra, olvasd el heti horoszkópo s tudd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Bika (április - május 20) heti horoszkóp. Még nem futottál ki az időből, de azt is érze hogy tartanod kell magadat a tempóhoz, ha meg akarod valósítani a . Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) bika csillagjegyűek? Szánjatok több időt az egyeztetésre. Sok a megoldatlan probléma a munkahelyeden.


Ez sértődött hangulatot és . Uránusz a veled szemben álló Bika jegyében bátrabbá tesz téged. Most még az is jó lehet, hogy egy Kossal kezdjél kapcsolatot, aki elől általában ki szoktál . A komoly párkapcsolatban élő Skorpiók könnyedén befolyásolhatják most partnerüket. A Bikának pihenésre van szüksége. Amit Ön szeretne, azt .

Heti szerelmi horoszkóp július 30-tól: Érzelmek terén jobban alakulnak. Egyetlen dolog, ami az egész jövő évedet elronthatja – Erre vigyázz a horoszkópod szerint. Azon tűnődünk, vajon mit hoz a holnap, várhatunk-e szebb jövőt.


Bika : A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal tökéletes lehet az összhang. Bika : Talán soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Akár beteg vagy, akár most . Bika – Hajtania kell, csak később jön el a lazítás ideje. Tegnap 17:Ezotéria-horoszkóp. Napi horoszkóp október 29-re a csillagjegy szülötteinek.


Fordulatos hetet jósol a heti . Kedvesed és közted felmerülnek a jövőt érintő kérdések, de hamar . Híres Kos: Ákos BIKA : A héten próbálj meg visszailleszkedni a csordába, hidd el, a társaság segít feloldódni, mielőtt fejjel mennél a falnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések