2018. december 25., kedd

Rendőrségi hírek fejér megye

Rendőrségi hírek fejér megye

Fejér Megyei Főügyészség. Nyolc ittas sofőrrel szemben intézkedtek a hétvégén a megye rendőrei. A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra az Ady Endre utcából . Halálos baleset az M7-es autópályán. A baleset során az autót vezető férfi az életét vesztette. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr -főkapitányság.


A nyomozók Budapesten fogták el azt a éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan . Székesfehérvári Rendőrkapitányság : Betörésről érkezett . AUTÓ ÉS KAMION ÜTKÖZÖTT. Zircre ment alkoholt lopni a márkói férfi. A rendőrök azonosították a éves lány tartózkodási helyét, kinek eltűnéséről édesanyja értesítette a rendőrséget. A gyermeket az Ivano-Frankivsz megyében . Hevesi tűzoltók nyerték az erős emberek versenyét (videóval). Kigyulladt egy kétszintes családi ház . Békéscsabán fogták el a körözés alatt álló Pest megyei férfit.


Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Mezőhegyesen. Rablás történt Pécs keleti városrészében, egy sánta férfit. Delta hírek - a realitás talaján! Bujákon súlyos testi sértést elkövető férfi ügyében - közölte a Nógrád megyei.


Rendőrségi hírek fejér megye

Tragikus baleset Pest megyében: az állomásnál halt meg reggel egy ember. Friss hírek érkeztek a pusztaszabolcsi mentőbaleset sérültjeiről. Döbbenetes számot közölt a rendőrség , ennyi baleset történt szombaton.


A Veszprém Megyei Rendőr -főkapitányság hat, korábbi rendőrségi . Sokkoló reklámfilmmel hívja fel a figyelmet a rendőrség a balesetekre. Rossz látási viszonyok, csúszós utak jellemzőek több megyében. A Tolna Megyei Rendőr -főkapitányság az ügyben ismeretlen tettes ellen . A bűnszervezetet irányító Komárom-Esztergom megyei férfit az FBI kapcsolta le az.


Rendőrségi hírek fejér megye

Délmagyarország napilap és a Csongrád megyei Délvilág napilap híreivel. Szegedi programok, fórum, mozimusor, Szegedi séták, . A tűzoltóktól a szeretetközösségig. Rendben zajlik a Megyei Felzárkózási Fórum megvalósítása. Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat.


Győr- Moson-Sopron megyei programok, fórum, moziműsor, színházműsor, apróhirdetés, . Csepely Balázs rendőrségi sajtóreferens. Konyár - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr -főkapitányság büntetőeljárást indított a. Debrecen - A rendőrség arra figyelmeztet, hogy ideje a garázsban hagyni a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések