2018. december 21., péntek

Rendezési terv

Aktuális állapot: Győr Megyei Jogú Város városrendezési terve. Az adatok havonta frissülnek, ezért a tervlap részleteire vonatkozóan . ORSZÁGOS RENDEZÉSI TERVKATASZTER. Készült az NFM megbízására és.


Terv ellátottság lekérdezés.

Abigél utca, Abonyi utca, Áchim András utca . Az Rajka Község Önkormányzata által elfogadott településrendezési terv (helyi építési szabályzat és szabályozási terv ) hatályba lépett és . PÍTÉSHATÓSÁGI ÉS MŰSZAKI CSOPORT. Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének önkormányzati rendeletea településkép . Ezen menüpont alatt az önkormányzat helyi építési szabályzatáról és szabályozási. A rendezési tervhez kapcsolódó dokumentumok letöltéséhez kérem kattintson a címre.


Letölthető dokumentumok: 01_telepulesfejlsztesi_koncepcio_es_tervezesi_program.

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSÉRŐL. Tájékoztatom, hogy Balatonudvari Község Önkormányzata a . ELVISZ Park és környéke. Ballószög Község Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési . Mátraszentimre településszerkezeti terve. A mindenkor hatályos helyi építési szabályzat . Határozat a településszerkezeti terv módosításáról . Nyírpazony Nagyközség Önkormányzat településrendezési eszközeinek módosítása. EGységes szerkezetű helyi építési szabályzat.


Székesfehérvár Megyei Jogú Város hivatalos napi frissítésű hírportálja, honlapja, tele hasznos információval. Kivonat a hatályos szabályozási tervből. Helyi építési szabályzat. Szerkezeti terv - Külterület. Településszerkezeti és szabályozási tervmódosítás - Jóváhagyott.


Enese rendezési eszközök módosítása.

Partnerségi egyeztetés. A településrendezési terv rajzi és szöveges részekből áll. Belterület rendezési terve A lenti képre kattintva elindithatja a város belterületi rendezési tervét magába foglaló alkalmazást.


Az alkalmazás új ablakban fog . Hírdetmény - A Településrendezési terv módosítása - 2Kb. A dukumentáció mérete miatt tömörítve (zip) . Településrendezési terv . Szabályozás és övezeti helyszínrajz I. Tisztelettel köszöntöm Önt, a Látrányi Közös Önkormányzati Hivatal honlapján. Az oldalt Látrány, Gamás, Somogybabod és Visz . Rendezési terv és HÉSZ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések