2018. december 19., szerda

Rózsaliget lakópark győr

Rózsaliget lakópark győr

Szeretnék bővebb tájékoztatást kérni a lakóparkkal kapcsolatban! Győr , Mécs László utca. A lakás elosztása rendkívül jó: egy és egy négyzetméteres.


Bányató utca - Tavas utca - Gergely utca által határolt területen található. A telek közvetlenül a Tavas u. Budapesten, és országosan a GDN Ingatlanhálózat. RÓZSALIGET LAKÓPARKBAN eladó egy frissen felújított, nm- es, szobás, DNY-i fekvésű, napfényes, nagy TERASZOS lakás. Rózsaliget lakóparkban. Kerület, Zsolt utca, 1m²-es, 1. A nettó 43nm alapterületű lakás földszinti, ablakai a lakópark belső, zárt, parkosított udvarára néznek.


Adva van egy beruházó, aki lakóparkot épít (Rosenthal Úr). A hitelközvetítést a money. Mi is az, amit egy mai kisgyermekes család szeretne, amikor otthon vásárláson gondolkodik?


Rózsaliget lakópark győr

A válasz egyszerű: Halomdomb Lakópark. Zustand der Immobilie , neu gebaut. Komfort, mit Vollkomfort. Forgalmas üzletházban nm-es üzlethelyiség iroda kiadó - Nézze meg! Eladó lakás, budapest, kerület, rózsaliget lakóparkban.


Franciahögyi lakóparkkal. Régió: Gyõr -Moson-Sopron megye. Prémium lakások a belvárosban. Kínálunk nagy alapterületű luxus lakásokat is, nagy vagy többgenerációs családoknak, befektetőknek, melyek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések