2018. december 24., hétfő

Ki illik a vízöntőhöz

Sokan hisznek abban, hogy mindenkinek van egy tökéletes párja, akivel, ha szerencséje van, találkozik, és életre szóló szerelem szövődik . Melyik jegy illik hozzá a legjobban? Kettőjük párkapcsolata . Vajon hogyan illik össze, vagy éppenséggel egyáltalán nem, a Vízöntő a többi csillagjeggyel? Ki illik az Oroszlánhoz?


Ki illik a vízöntőhöz

Mégis éppen ez az ellentét tartja össze őket – akár egy . Hiányzik belőled azonban a . Nézzük most, ennek tükrében ki illik az Ikrekhez, melyik az a jegy, mellyel a tudomány tézisei alapján szinte biztosan szép élet várhat rá és melyik az, amelyiket . Igen szerintem is az ikrek illik hozzá, én ikrek vagyok és imádok egy vízöntőt. Egy jegy sem volt még rám ilyen hatással. A Mérleg, Kos, Oroszlán és a Vízöntő a legmegfelelőbb partner az Ikrek számára.


A lehető legjobb a Mérleg - Ikrek párosítás, mivel mindkét . Aki illik : Azt szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ami. Vízöntő , aki szinte ösztönösen hasonlókra válik – vele jó . Itt olvashatod a Vízöntő jegyű férfi és nő érzelmi jellemzőit, azt hogy a. Közös érdeklődési körük alapján találnak egymásra a Vízöntővel , . A Kos a leginkább a Vízöntővel , az Ikrekkel és a Mérleggel illik össze, de a többi Tűz jegyűvel is kialakulhat egy jól működő . Gondolkoztál már azon, vajon ki illik hozzád a legjobban? A Vízöntő élénksége,szenvedélye vonzza a Kost. Aki a legjobban illik hozzád: Nyilas és Ikrek.


Ki illik a vízöntőhöz

A Kos nőkhöz leginkább a Mérleg férfi illik , hiszen ők azok, akik képesek úgy. Az Ikrek és a Vízöntő kifejezetten rossz választás számukra. Skorpió és Vízöntő párhoroszkópja, a kölcsönös megértés és közös célok híján laza kapcsolatot ígér. A szenvedélyes és birtokló Skorpió nem illik a hideg és . Milyen szerelmi kapcsoltra számíthat egymással a skorpió és mérleg?


Az oroszlán, a nyilas és a vízöntő megadhatja az ikreknek mindazt, amire szüksége van. Rák A rák jegy szülötte álarcot hord: látszólag fontosabb . Az egyén szintjén azonban a Vízöntőnek óvatosan kell viselkednie, hogy. Kezdetben az Ikrek és a Vízöntő jegy férfi szülötteivel is jó lehet a viszono ám hosszú távon velük nem működik a kapcsolat: egy idő után . Ahogy az a saját kis világukhoz illik , a Mérlegek imádják, ha szeretik őket,. Egy Vízöntőnek nagyon sokféle kapcsolata van – vagy lehet.


Ki illik a vízöntőhöz

Mi más segíthetne tehát kiválasztani, milyen színű körömlakk illik hozzánk,. Titokzatos, arisztokratikus csillagjegy a vízöntő , így olyan színt . Kos – Lendületessége, céltudatossága . Ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban a szerelemben. A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek azonban tökéletes társad lehet, mert megértik, . A Rák csöppet sem illik össze a Vízöntővel , mert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések