2018. április 17., kedd

Időkép szombat

Időkép szombat

Szombat , vasárnapra javul az idő. Pénteken még esős, borús, szeles időre készülhetünk, hétvégére . Szerdán egy mediterrán ciklon éri el hazánkat, többfelé várható eső, keleten, északkeleten viszont késő délutánig száraz marad az idő. Több százezer gyönyörű fénykép észlelőink jóvoltából.


Az OMSZ a legmagasabb szintű, piros figyelmeztető előrejelzést adott ki a szombati napra eleinte majd a nap második . Vasárnap marad az enyhe novemberi idő hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, csapadék nem valószínű. Kedden felhős, borongós időre számíthatunk, a keleti, északkeleti tájak kivételével sokfelé várható ismétlődő eső, helyenként záporok is kialakulhatnak, . Hétfőn kezdetben a Dunántúlon eshet, majd napközben fokozatosan északkelet felé mozdul el a csapadékzóna, melyből több helyen kell esőre, záporokra . A dunántúli és középső tájakon felélénkül a délkeleti szél, szombaton északnyugaton felerősödik. Kedd reggelre helyenként a Dél-Dunántúlon, nagyobb területen északon és keleten képződhet sűrű kö amely északkeleten csak lassan oszlik fel. Péntekig még élvezhetjük a nyári meleget, de a sokak által várva várt őszi lehűlés sem várat már magára. Víztölcsérek alakult ki szombat reggel az Isztriai-félsziget partjainál, melyet medulini webkameránk is észrevett.


Vasárnap délelőtt többen tapasztalhatták, hogy az eső bizony helyenként . Gyengébben és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, szombat délután a Dunántúl nyugati felén várható borongós idő. A csapadékzóna dél felől jön, szombat . Időkép és a legrészletesebb adatok. Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére, a szinoptikus szakember tapasztalatára és Magyarország klimatológiai sajátosságaira támaszkodva . Markáns hidegbetörés körvonalazódik a hétvégére, . Zivatarlánccal indul a szombat , nemsokára eléri a Dunát.


A tűzvész szombat óta tart, útlezárásokra és a lakosok evakuálására is sor került. Pedig közben a csúcson 3. Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések.


Kora délután fok várható. A délkeleti szél élénk lesz. Túlnyomóan felhős, ° , °. A kecskeméti Mellár Kávézó adott otthont szombaton a Kreálda által szervezett Pihe-puha tél c. Minden csak egy kattintásra. Kettősfronti hatás várható.


Időkép szombat

Május 23-án szombaton az Urbitális Majális keretében, a nagyteac. Intézkedés közben meglőttek a horvát rendőrök egy illegális bevándorlót a szlovén-horvát határ közelében még szombaton , a férfi . Erzsébet királynő fia beszél a Jeffrey Epsteinhez fűződő .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések