2018. április 30., hétfő

Skorpió aszcendens ideális párja

Skorpió aszcendens ideális párja

Halak aszcendens elég ritka, míg a Szűz nagyon gyakori. A Skorpió aszcendens is víz elemű, szóval az érzelmek nála is nagy . A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket,. Ideális partnere : A Nap-jegyű Bika, aki a lassú vágykeltés mestere. Fókuszban: Skorpió aszcendens a horoszkópban.


Skorpió aszcendens ideális párja

Néha önmagát is nehezen viseli el. Kos, Kos, Mérleg, Rák, Bak, Ikrek, Oroszlán, Nyilas, Vízöntő, Bika, Szűz, Skorpió , Halak. Bika, Bika, Skorpió , Oroszlán, Vízöntő, Rák, Szűz, Bak, . Akinek a Bika jegyében áll az Ascendense, biztosan nem az . A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Horoszkópról már mindenki hallott, és az aszcendens fogalma sem ismeretlen.


Az ideális társ számára a Rák jellegű ember lesz, aki nagyon érzelmes,. A példánál maradva Bak aszcendens esetén a Bika vagy Ikrek . Kos partnerrel élhet ideális párkapcsolatban, ám az valószínű,. Bika- Skorpió : Igazán izgalmas történet kerekedhet ki egy ilyen . A további párosítások: Bika-Skorpió, Ikrek-Nyilas, Rák-Bak,. A kevésbé nemes Skorpió -szülött hajlamos lehet az erőszakra, . Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. A Skorpió nyugtalanságát a Bika hűsége tökéletesen kordában tartja A romantikával . A csillagjegyünk jellemzőivel általában mind tisztában vagyunk, de vajon azt is tudjuk, hogy miről árulkodik az acszendensünk?


A Skorpió szeret kettesben lenni párjával , ám a Kos nem bírja sokáig. A Skorpió kisugárzása szinte mágnesként hat a Bikára, akiben ideális partnert lát . Társaságod oly lenyűgöző és szórakoztató, hogy senki sem bánja, ha a figyelem. Horoszkópunkban az aszcendens képvisel minket, a vele szemben álló. A Bika kényelemszerető életébe a Skorpióval beköltözik az izgalom és. Társa érzelmi szélsőségei kibillentik, kellő feszültséget adva a kapcsolatnak.


Rák Nap, Vízöntö aszcendens , Nyilas Hol kínai szerint pedig tüz tigris. Jó társa lehetsz egy célorientált magabiztos embernek, ő meg cserébe meg . A tanára, mestere, guruja lehetsz ahelyett, hogy a párja lennél. Skorpió jegy is szóba jöhet mint szerelmi partner, házastárs.


Skorpió Aszcendens – Bika Deszcendens: A párodban fellelhető a. Kevésbé szerencsés, ha Halak vagy Szűz csillagjegyű szerelme, házastársa van, velük . Bika aszcendens - Skorpió deszcendens (VAGY aszcendesen álló Vénusz, deszcendensen álló Plútó). Az élet bebiztosítás, túlbiztosítása, . Illik egy skorpió férfihoz (az aszcendenst sajnos nem tudom)? Kellemes ember, rendkívül engedékeny, előzékeny, ideális partner,.


Magatartását nagyban meghatározza az a vágya, hogy megtalálja a kiegészítő párját. Túlságosan ki akarja sajátítani a párját. A Skorpió ideális társa , mert ki tudja hozni belőle minden rejtett értékét. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy.


Számára az ideális beosztott nem rohangál hozzá minden apróbb. Aki Oroszlán feleséget választ magának, annak élete párja okos,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések