2018. április 13., péntek

Portás állás nógrád megye

Portás állás nógrád megye

Friss iskolai portás állások. Munkák , állások személy-, és vagyonvédelem területén az egész országban. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Itt nézheti meg állásajánlatainkat - Állásportál.


Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. Foglalkoztatás jellege: órás munkaidő. U es U Edesipari Termekgyarto Kft. Nógrád megye állások , munkák.


Wellness recepciós állás Eger melletti luxus színvonalon működő . Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő . A legfrissebb salgótarján (és környéki) recepciós és hasonló Decathlon állás a jobinfo. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Recepciós állás innen: Salgótarján.


Portás állás nógrád megye

Biatorbágy, Tormásrét utca. Főbb feladatok, munkák:. Az álláshoz tartozó elvárások: – befejezett általános. Szolárium Stúdiónkba recepciós munkakörbe állást hirdetünk.


Pásztón folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat. Portás , raktáros, szerelő és operátor . Magas kereseti lehetőséggel, azonnali belépéssel felveszünk tehergépjármű-javításban jártas, szakképzett . A területen dolgozókat ősszel a Somogy megyei munkaügyi hatóság. Túlmunka , alacsony órabér, portásként bejelentett munkavállaló – ezek . A portás , telepőr munkakör ellátásához nem szükséges középfokú végzettség,.


Cégünk 20óta üzemelteti az irodaházban a recepciós - és járőrszolgálatot,. Csanálosi próbálkozott, a hazai portás azonban ismét a helyén volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések