2018. április 23., hétfő

Nőiesség idézetek

A férfit férfivá neveli a világ, saját maga, a nőt szülői, nevelői, férje. Amely nőt a világ nevel, azt rendesen el is rontja, . Történelem, személyes tapasztalat, romantikus filmek. A nőiesség olyan, mint egy pókháló.


Nőiesség idézetek

Az is fennakad rajta, akit nem akarsz. Vannak nők, akik minden nőiességüket beleadják egy mosolyba, szemvillanásba, vagy keringőbe, mások a könnyeikbe . Nőnap alkalmából néhány varázslatos idézetet válogattam. Férfiaktól és Nőktől egyaránt. Vajon mi ismerjük jobban önmagunkat, vagy a férfiak . Az alábbiakban összegyűjtöttük a legszebb idézeteket , amelyeket nők ihlettek!


A férfiak felfedezték a tüzet, a nők pedig azt, hogy miként . A szépség és a nőiesség kortalan. Az az igazi szerető, aki akkor is megdobogtatja a szíve amikor homlokon csókol, vagy rád mosolyog. Kedvenc idézeteink a világ leginspirálóbb nőitől.


Nőiesség idézetek

De vajon miben látják ők a nőiesség titkát? Imádjuk, mert hollywoodi színésznő létére megőrizte természetességét, büszkén vállalja anyaságát, a teste változását, és őszintén véleményt . Olvasd el ezeket a szép idézeteket a nőkről, ismert emberektől. Fogadd hát ezt a lélekmentő idézetet Marilyn Monroe-tól!


Jussanak eszedbe mikor magad. Hidd el, a szépség nem . NŐ, amikor érzi a szeretetet, és az . Rengeteget segíthet a valódi nőiség felfedezésében, ha elolvassuk II. Vicces és komoly idézetek a szexszimbólumtól.


Nőiesség idézetek

Nem bánom, hogy a férfiak világában kell élnem, . Boldogság Idézetek , Kommunikáció. Motivational Inspirational Quotes About Life 1Idézetek Az Életről, Idézetek A . Fedezd fel noiesseg Idézet nevű tábláját a Pinteresten. Ha ismertek még idézetet , szívesen fogadom őket az oldalra.


De az önbizalom, a különlegesség, és a nőiesség érzése, amit általa kapsz, az egyedülálló. A virág, amit választasz sok mindent elárul a. Mert a szerelem neked is jár! Regisztrálj pár kattintással az Origo Randira, és találd meg életed párját! Lehet, hogy Jennifer Garner egy A-listás filmsztár, de egy pillanatra sem titkolja, milyen nehéz háromgyerekes anyának lenni még akkor is, . Eva Herman: Az Éva-elv – Az újfajta nőiesség szolgálatában. Képzeljetek el egy hatalmas pamutgombolyagot, melyen különböző irányban, nagy eltéréssel van feltekerve a pamutszál.


Valahol van egy eleje és valahol van . Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik. Ha nő vagy, legyél is az! Szeresd a férjedet, és adj meg neki mindent!


Az igazi férfi nem fél, nem sír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések