2018. április 27., péntek

Imo autómosó

Imo autómosó

Petrol nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, emiatt a kézi autómosók a legmodernebb Uniwash, Istobal és Ehrle típusú mosókkal vannak ellátva, . See photos and tips from visitors to Bubbles Kézi Autómosó. Négy beállásos autómosónkban arra törekszünk, hogy az Ön várakozási ideje a lehető . Kezdetben ezek a drága és idő igényes kézi mosók és autó kozmetikák gyors, olcsó és igénytelen alternatívái voltak. Teljeskörű autókozmetikai szolgáltatások és kézi autómosó.


Keresztúri út és Pesti út kereszteződése) . Budapest , Tói malom u. Kézi gőzös környezetbarát autómosó Zuglóban! Szeretettel várunk mindenkit, aki nem éri be kevesebbel, mint a tökéletes tisztasággal! Hold utcáról van a bejárat! Az eljárás: olcsó és kényelmes.


Köszöntjük a Spécimosó Kft. Szolgáltatások : gépi polírozás, kárpit tisztítás (kiszárítással) . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Southern Car Park - Kézi Autómosó. EZ Wash, Lurdy Ház, Optima Steamer, autómosó , kézi autómosó ,. Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre!


A Star-Car Garage-ban professzionális minőségi autóápolási gépekkel és alapanyagokkal és szakképzett munkatársakkal dolgozunk, . Ft-os Autómosó - Béke út 39. Külső-belső autómosás , kárpittisztítás, bőr-tisztítás és ápolás. Itt megtalálod a(z) Autómosó kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XI.


KÉZI AUTÓMOSÓ honlapján. Környezetkímélõ prémium autómosó a köki mélygarázsában. Autómosás , polírozás, kárpittisztítás, waxolás. Maja Kézi Autómosó - Eredetiségvizsgálat.


Fagyott ujjak, jéghártyás. Nem kell többé értékes idejét autómosásra áldozni, ha az ÁRKÁD- ban üzemelő Natur Wash-t választja. Professzionális módon varázsolják . Az autómosóban dolgozó munkatársaink több éves szakmai. Külső mosás, kárpittisztítás, polírozás.


Vállalati autók tisztítását. JEEP, KISBUSZ, NAGY BUSZ. Kézi autómosó , autómosás háznál, vízmentes autótisztítás.


Az ügyfelektől kapott megkeresések legnagyobb része az önkiszolgáló autómosó beruházás teljes költségvetésére vonatkozik. További információ rólunk. Cégnév: Laca Autómosó Kft.


Cégvezető: Barhács László. A rengeteg szolgáltatásunk közül kérjük ismerkedjenek meg az autómosó szolgáltatásunkkal is. Kérjük az Airport Hotel recepción vagy pedig a VIP Parkoló . Hidd el, egyáltalán nem nagy munka, egyszerű és nagyon olcsó. De már azzal is megtakaríthatsz, ha benzinkúti autómosóba mész. Gyors száradás – Olcsó megoldás – Fertőtlenítés – Szagmentesítés . Splash autómosó : professzionális, kézi automosó a XI.


Szenvedélyünk a ragyogó tiszta autó. Az automata autómosó 0-óráig képes üzemelni, minimális felügyelet mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések