2018. április 26., csütörtök

Eladó ház dédestapolcsány

Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Keresse meg nálunk leendő otthonát, eladó - kiadó ingatlanok jó áron, . Dédestapolcsány , Borsod-Abaúj- Zemplén - Ház. Lakások, családi házak és sok más ingatlan típus.


Eladó ház dédestapolcsány

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Elérhető CSOK ingatlanok az Ön által keresett városban. Kiránduló övezetben, a Bükk hegység lábánál felújítandó családi ház eladó ! Ingatlant vásárolna, bérelne? Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely, Eger, . A víz és a villany be van kötve, a. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén . Faluvégén, erdőszélén eladó egy mesebeli vendégház. Kiváló lehetőség hogy befektessen egy saját turisztikai vállalkozásba!


A Nyugdíjasház új építésű, . A szuterénben szoba,konyha, . Bathroom and toilet, together. Attic, loft conversion possible. Parking, not specified . Dédes közelmúltban épült házsorainak látványa, a túloldalon pedig. A sokáig szociális otthonként működő műemlék évek óta eladó. Badezimmer und Toilette, im gleichen Raum.


Aussicht, mit Panoramablick. Dachgeschoss, einbaufähig. Borbás János dédestapolcsányi . A művelődési ház fűtését ebben az évben meg kell oldani. Bántapolcsány száz éve változatlan.


Találd meg a Neked legmegfelelőbb eladó ingatlant! Van még eladó asztal, ne izguljon – mondja az árus, pedig se nem. Az árvíz az egészségházba is bement, körülbelül centiméteres víz állt . Eladó ingatlan Miskolc ( tégla lakás ). Ha nincs elég készpénze. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. FA MENTES INGATLANKÖZVETÍTŐI DÍJ!


Csendes nyugodt rendezett környezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések