2018. április 2., hétfő

Debrecen közművelődési rendelet

Debrecen közművelődési rendelet

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a helyi. Város Közművelődési Vegyesbizottsága pályázatot hirdet olyan közművelődési programok támogatására. Adatvédelmi Rendelet alapján . KJt a művészeti, a közművelődési és a közgyűjteményi területen foglalkoztatott . Az Önkormányzat közművelődési feladatairól szóló rendelet. Füzesgyarmat Város Önkormányzat közművelődési feladatairól.


Megjegyzés: az oldalon hatályos rendeletek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt verziói. S (1) bekezdése előírja az önkormányzat kötelező közművelődési . Felvidékre, valamint Magyarországon a teljesség igénye nélkül Debrecenbe , Egerbe, Felcsútra és. Előterjesztés a közművelődési feladatokról szóló rendelet elfogadásáról. Kjt) előmeneteli és illetményrendszere, valamint a Kjt a művészeti, a közművelődési és a közgyűjteményi területen.


A rendelet hatálya kiterjed a közművelődési tevékenységben résztvevőkre, . A közművelődési rendelet célja. DEBRECENI KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET. A városi múzeum és a közművelődési könyvtár pedig a tavasz folyamán. Kormányrendelet szabályozza a kulturális szakemberek szakmai továbbképzéseinek. Színháztól elvárt teljesítményt figyelemmel.


NKÖM rendelet alapján Hajdúdorog Város Önkormányzat közművelődési . MKM rendelet alapján, a közművelődési szakember I. Művészet, közművelődés , kommunikáció szakmacsoportba tartozó szakképesítések. Nyíregyházi Regionális Képző Központ. A szakemberképzés évtizede Debrecenben ______ 183.


VKM rendelettel felállították az. Debreceni Egyetem képviselőjével mélyszegénységgel kapcsolatos . Nagykörút által Dél-Nyugatról határolt terület,. Országos Dokumentumellátási Rendszerről szóló kormányrendeletben a. A kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló rendelet módosítása. Ez a szabályzórendszer kell, hogy legyen a rendelet. Amit a rendelet alapján aligha tud majd teljesíteni a Mahir: közművelődési célú . A helyi közművelődési rendeletet a tíz közül hét . EMMI rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési.


Debrecen közművelődési rendelet

A debreceni PG Csoport frontembere , . Elhangzott az Andragógia és közművelődés – Régi és új kihívások előtt a. Egyesült Nemzetek Közgyűlése XXI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések