2017. május 19., péntek

Pedikűr árak székesfehérvár

Speciális gyógypedikűr- és pedikűr szalonunkban a szépség mellett a gyógyítás – segítségnyújtás a feladatunk. Csekkold a szakembereink által megadott pedikűr árakat ! Most éppen nem vállalnak munkát. Gyógypedikűr Fehérvár – Sütő u. Amíg Budapesten dolgozott Zsuzsához jártam.

Pedikűr - Manikűr Szépségszalon - Budai u. Ferenczy Ildikó mobil pedikűrös és gyógypedikűrös. Crystal Nails Oktatócentrumban. Az árak bruttó árak , forintban értendők!


Life nyirokmasszázsgép, Ceragem ágy, PowerStep. Az alapanyagárak és egyéb költségnövelő körülmények miatt frissítettem az . Esztétikai pedikűr : 1.

Székesfehérváron a C-STUDIO mindig a legjobb ajánlatokkal és meglepetés. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr , férfiaknak kiemelt férfi részleg. Az oldalon szereplő árak szalononként eltérőek lehetnek. ANDI MANIKŰR, PEDIKŰR ,MŰKÖRÖM ! Szolid körmöket szeretnél? Porcelán és zselés körmök,csillám,szalvéta . Körömápolás a Gina Szalonban.


Jó csapat, kiváló szakemberek, minőségi munka, kedvező árak ,. Kattints és jelentkezz be a következő időpontra. Műköröm, manikűr, pedikűr. Air Brush technikával díszített műkörmöt, kényeztető Spa lábápolást vagy csak egy dögös frizurát, pedikűrt , . A Classic Nails által forgalmazott manikűr és pedikűr ollók, csípők szerszámok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek magyarországi . Miért fontos a benőtt köröm kezelése?


A betegség lényege, hogy a körömszél a körömsánc alá nő, azt maga előtt mintegy felgyűri. Nálunk a programokon való részvételt a belépőjegy ára tartalmazza!

Szint: Okj-s-szakképesítés. Felnőtt egész napos belépőjegy. Benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem kínozza? Triebné Zsuzsi pedikűrös , gyógypedikűrös vagyok.


Több mint éves szakértelemmel és . A képzés ára tartalmazza az anyagok és eszközök használatát! A pedikűr oktatásunk kiemelkedő gyógy- és SPA-lábápoló képzés is egyben. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - pedikur.


A tanfolyam ára tartalmazza a lábápoló csomagot, melyet a képre kattintva tekinthet meg! Részletfizetési lehetőség: Regisztráláskor 24.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések