2017. május 18., csütörtök

Szabolcs megye látnivalók

Az Aszcendens a külvilág ingereire való reagálásunk minőségét. Ez meglátszik a testalkatukon és a lelki alkatukon is. A Rák Ac-t a Hold uralja.


Kedves, finom, visszahúzódó stílus jellemzi őket. AZ IDEÁLIS PÁROSÍTÁSOK A KÖVETKEZŐK: KOS ASZCENDENS .

Képesek bárkit jókedvre . Amikor a Kos az Aszcendens, az uralkodó bolygó a Mars. Az aszcendens az a pont, ahol a születés pillanatában éppen. Ikrek, vagy a Rák tulajdonságokkal keveredik a Bika-adottság. Szemei lágyságot, melegséget . A zodiákus jegyek sorban: Kos, Bika, Ikrek, Rák , Oroszlán, Szűz, . KOS jegy RÁK aszcendenssel.


E két csillagjegy egyesüléséből egyfajta belső minőség keletkezik.

Az intimitást kedvelő, gondolkodó és magába forduló Rák . Ugye nekem az aszcendensem és a horoszkópom is rák. Akkor az több érzékenységre utal vagy? Fogalmam sincs, erről nem találtam semmit.


Sok helyen olvashatjuk, hogy aki a Rák jegyében született, családcentrikus. De mit is jelent ez az egyes aszcendensek esetében? Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy. Fiatal korában az arca jó alakú, idősebb korában elveszíti az alakját és megereszkedik. Rák aszcendens : Julia Roberts, Cameron Diaz.


Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz. Amennyiben ez a kardinális vizes jegy az aszcendense érzelmi alapon döntesz. Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak. A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és.


Ritka, de előfordul, hogy valakinek a Napjegye és az aszcendense megegyezzen. Szentimentális vagy, de nem émelyítően – romantikus beállítottságodba egy kis realizmus keveredik. Becsületességed és őszinteséged soha .

Nem tud elszakadni érzelmi múltjától. Nagyon lelkizős típus, sokszor túl érzékeny, és ez sok betegség forrása lehet. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni.


Külsõ ingerekre lassan és szeszélyesen reagálsz. Fõleg a saját belsõ érzései hangulataid irányítanak. Hangulatuk változékony, mások érzéseire könnyen ráhangolódnak. Havi Rák -horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!


Egy általános jellemzést olvashatsz most a Rák jegyről, használd. Ha kíváncsi vagy milyen a szerelmes Rák . Dalai Láma horoszkópja. Töltsd le a születési horoszkópot! A gondoskodó, családcentrikus Rák számára komoly probléma, ha kezdeményeznie vagy cselekednie . Finom érzésű, romantikus és álmodozó.


Védettségkeresés közben legszívesebben gyermek maradna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések