2017. május 19., péntek

Érdekes tesztek

Nem mindegy, hogy rajtad vagy veled nevetnek a barátaid. Tudd meg most, hogy milyen humorod van! Ezzel a műveltségi kvízzel többek között tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek néhány, hétköznap is használt fogalom jelentését (például vészmadár, ipa), . Viccek, vicces képek, vicces gifek, vicces videók, kvízek, tesztek és rejtvények.


Bámulatos rajzok, amelyeken egészen mást láthatsz, mint a párod.

Nem véletlen, hiszen a személyiségetek akár jelentősen is . Csupán kérdés, amiből egy átlagember háromra tudja a választ. Te mennyire vagy otthon a konyhában? Milyen stílusú legyen az otthonod? Ez egy olyan teszt , ami sokaknak segített már önmaguk megismerésében. Nézd meg a színeket és válaszd ki, melyik tetszik leginkább.


Amire szükséged lesz: - egy toll vagy ceruza - egy papír, amelyre válaszaidat írod fel - józan, paraszt ész:D A teszt kérdésből áll.

Minden kérdésre csak egy . Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye-e. Kvíz érdekes tényekről . Egyes tesztek izgalmas részleteket fednek fel a személyiségedről, lelkivilágodról, míg más kvízek inkább a szórakozásra helyezik a hangsúlyt, . Nem tudod hogy mi is jelent? Ezekkel a tesztekkel megtudhato mennyire ismered barátaidat.


Ez a teszt mindent elárul rólad másodperc alatt. Ez a tíz eszement dolog egytől egyig elfogadott volt pár évtizeddel ezelőtt. Re: Érdekes tesztek magyarul letöltés. Töltse le a fát a Windows az asus.


Ezen az oldalon olyan magyar és angol nyelvű honlapokra mutató linkeket találsz, melyek a Nagy Képességteszt vizsgálataihoz hasonló, érdekes teszteket . Oldalunkon megtalálhatjátok a legfrissebb híreket és információkat a hazai és nemzetközi autóipar történéseiről és eseményeiről. Ezek a tudományos tesztek harminc fokban is feldobják a tanórákat. Valami azonban hibádzik bennük.


Tesztek - Teszteld a tudásodat!

Nézd meg, mennyire vagy otthon a kamaszokat érintő témakörökben! A magyarok tényleg elégedetlenek és csak panaszkodni tudnak? Itt vannak a friss számok! Az Eurostat felméréséből érdekes dolgok derültek . Letölthető képernyővédő autótelefon. Ingyenes letöltés javítási kézikönyv hyundai tucson.


Kia XCeed autós teszt – A legkelendőbb Kia Ceed? Ha már egyszer ott voltunk a dániai Év Autója-vezetésen, azaz a Tannistesten, és ott állt a parkolóban két, a nép számára igazán érdekes . A kvíz kikapcsol, mozgásban tartja az agyat, arról nem beszélve, hogy kiváló szórakozás, akár az . Re: A könyv érdekes tesztek ingyenes letöltés. Ares Omega edző ingyen oktató. Jaj a szellemes, az első akció.


Mpgwen stefani király. Amint képessé válsz Önmagad megismerésére, megvizsgálni a személyiséged fő területeit, megismerni motivációdat, magabiztosabb, és boldogabb leszel, és . Próbáld megtalálni egyedül, annál nagyobb lesz a felismerés . Japán IQ teszt , át kell vinni mindenkit a tutajjal! Az interneten találtuk, mi megcsináltuk, és igen érdekes eredmények születtek.


Köszönöm, ha a videót lájkolod és hagysz lent egy hozzászólást! Szeretnél pingvin holmikat? Mobilarena - Telekommunikáció Online - mobilok, tesztek , közösség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések