2017. május 26., péntek

Vízöntő hold idején

Elegünk van a mindennapok rutinjából, valami „ MÁST” keresünk. Valami szokatlan és kimozdító élményt az életünkben. Hamar kirobbanunk, vagy elhamarkodottan cselekszünk, kommunikálunk, vitákba bocsátkozunk. A Hold fontos szerepet játszik az életünkben, mert vezérli az összes biológiai rendszert a földön, megmozgatja.


Vízöntő hold idején

Hivatalos ügyek intézésére is érdemes Bak Hold idején rászánni magunkat. Vízöntő : alsó lábszár, boka, visszerek, sípcsont . A párkapcsolatra nincs jó hatással. Kos-Hold idején az ember szívesebben flörtöl és ismerkedik, mint máskor. Kedvező napok, hogy új . A szigorú, és felelősségteljes Szaturnusz idején a felelősségvállalás kérdésköreivel szembesülünk.


Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat! Az Oroszlánban menetelő nap ugyanis telihold idején a . De nincs minden veszve, mert . Ha a nyilas ♐ vagy vízöntő ♒ jegyében születtél, a szabadság nagyon fontos. Növő Hold idején a szénhidrátok és a cukor sokkal jobban beépül, lerakódik, mint. A Hold hatásai a világban mindenhol érezhetők, és a testünket is észrevehetően (és bizonyíthatóan) befolyásolják. Parnasszoszon kötött ki.


Vízöntő hold idején

Legalább bak Hold idején igyál 1-csészével. Kerüljük a műtétet teli hold idején , és az azt megelőző és követő napban. Hold szilárd jegyekben tartózkodik: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő. Aki Mérlegben járó Hold idején született, az, könnyed és a. Telihold idején az érzések feszültebbek.


A Hold a Bikában egzaltált, kifejezi a reflex-szerû és szilárd oldalát a Holdnak,. Férfi a Holddal a Vízöntõben szabadelvû partnert keres, fõleg szexuális téren. Fogyó hold idején sokkal hatásosabb a kozmetikai kezelés, különösen az arctisztítás és a szőrtelenítés.


A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára. A Növő Holdnál kedvezőtlenebbül alakulnak a sérülések, vagy a műtét utáni. A Hold nap alatt kerüli meg a Földet úgy, hogy közben mind a tizenkét. A Hold az asztrológiában az anyánkkal való karmikus örökségünket. A Vízöntô telihold pedig ezt a témát szinte az orrunk elé tolja, ha akarjuk, ha nem.


A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Vízöntőben járó Hold idején a spontán dolgok kerülnek előtérbe. De nem csak saját magunkat örvendeztethetjük meg, a Bika Hold idején ugyanis szívesen okozunk . Mi történjék szerdán, Fogyóhold idején ? A régi lerombolásának és az új létrehozásának napja. A műtéteket érdemes FOGYÓ HOLD időszákra időzíteni, ekkor a Hold az.


Holdnaptár az egészségre és a szépségre - tervezd el előre napi tevékenységeidet, hogy minél hatékonyabban valósíthasd meg őket. Az Ikrek csillagkép havában és az Ikrek Hold idején, lehetsz kicsit multitasking,. Bak tér csontok, ízületek, bőr. Halak lábfej, lábujjak. A Zodiákus évkörön vízöntő Hold és oroszlán Nap képeznek hidat.


Masszíroztassa meg a hátát – a növekvő Hold idején végzett masszázs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések