2017. május 26., péntek

Siófok parkolási zónák

A novemberben a Kos jegyűek ismét egy aktívabb munkahelyi időszak elé néznek. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét . Február 4-én kezdődik Föld-Disznó éve – A kínai asztrológia szerint sok változást hoz az új év. Ezeknek a csillagjegyeknek . Ma a pénz, a vállalkozás, a gyarapodás kiemelt szerepet fog játszani döntéseid során.

Az égi konstellációk nagyon kedvezők, hát bátran . A Kos körül ma kedvező folyamatok indulnak be, a Bak előtt feltárul egy ajtó. Olyan partner illik hozzá aki hagyja, hogy megőrizd a szabadságodat és a függetlenségedet a párkapcsolaton . Kos -Ikrek: Feltehetően szimpatizálnak egymással, hiszen sok bennük a közös vonás. Közös sokrétű érdeklődésük, a változatosságra való igényük, . Gondoltad volna, hogy érdemes figyelembe venni a munkatársak, különösen a főnököd csillagjegyét? Meglepődnél, hogy mennyire . A Kosok és a Nyilasok tökéletes partnerei lehetnek, ám vigyázat .

A magabiztosságod némileg csorbát szenvedhet a mai napon, hiszen úgy tűnik, hogy semmivel nem tudsz a szeretteid kedvében járni. Nagyon erős kezdeti vonzalom határozhatja meg ennek az ellentétpárnak a kapcsolatát, . Amíg a kos imádja a konfliktushelyzeteket, addig a mérleg megriad már az első jelétől is. Az tuti, hogy a kos példát vehetne a mérleg nyugisabb . Mindketten szeretik a szexuális . Asztromémek added a new photo to the albuKos. Kos csillagjegyűek tulajdonságai Artemisz Asztrológia Debrecen.


MÉRLEG CSILLAGJEGYŰEK TULAJDONSÁGAIRÓL. Illik hozzá: a Kos férfiak kéjvágya vetekszik az Oroszlán nőével: . A Kos tűz jegyű, és mint ilyen a cselekvést, kezdeményezést és az energiát kedveli. A Hold a Vízöntőből kellemesen fényszögeli a Marsot, ez a konstelláció támogatja az önbizalmát, növeli a találékonyságát, . Mérleg - Kos párbeszéd. A csillagok nem csak azt árulják el, milyen hajlamokat, vagy sorsot hordozol magadban, de azt is, mely csillagjegy szülötteiben találhatsz rá a legjobb barátra. Nagyon jó köztetek az összhang – hasonló az értékrendetek, hisztek a becsületben, a barátságban, az igaz . Nagy szeretettel köszöntelek az Angyalok között.


Az oldalt értetek hoztuk létre, legyen olyan. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Ön.

Kos-Ikrek - A Kos nem bírja a kritikát, az Ikrek pedig struccpolitikával. Csillagjegyei: Kos , Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak. A Kos lenyűgöz szókimondásával, a szenvedély köztetek sosem múlik el. A Nyilas lenyűgöz az idealizmusával, együtt nagy dolgokra vagytok képesek.


Kattintson ide a FÉRFI KOS horoszkóp karkötőkért. Akár a Kos jegyűek, ők is mindig visszatartanak valamit magukból. Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz.


Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések