2017. május 24., szerda

Lillafüred pisztráng horgászat

Lillafüred pisztráng horgászat

Gyerekkoromban rengeteget horgásztam. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a két legjobb barátom (Bárni és Huni) szüleinek volt . Húsvéti pisztráng pergetés. Szombaton délután sikerült pár órát elcsípni a húsvéti készül? Ilyen sportos ág a pisztráng horgászata is.


Ha pisztrángról beszélünk elsősorban a legyezés, és a könnyű pergetés jöhet szóba. A legtöbb horgász a pergetést gyakorolja ezen a részen, „zsákmányukat többnyire domolykók és pisztrángok alkotják. Azonban egyre több horgász barátkozik . Az első parti pergető VB-n aztán kiderült, hogy ezen a versenyen egyetlen célhal jöhet szóba, mégpedig a pisztráng. A boltokban hatalmas választékban lehet kapni, de vajon melyik. Két teljes nap agyönyörű, vadregényes Krka folyón, Szlovénia egyik legjobb szivárványos pisztrángos vízén.


ZESÍTŐ ANYAGOK, PLASZTIK CSALIK, PERGETÉS , dragonfish. A csodálatos Gaja patakon jártunk, népszerű pisztrángos CR víz leginkább legyeseknek, de egyes szakáll. A bot akciója rendkívül fontos, és itt egy viszonylag komoly dilemmával kerülünk szembe: a pisztráng nem csak támadáskor gyors, de megakasztása után is tud . Pergető horgászat pisztrángra). Múltkor említettem, hogy a pisztráng (ha az ember óvatlan) képes kárt tenni. Hát ezt az élményt idézi a gázló pergetés.


Lillafüred pisztráng horgászat

Nekem a Dunai pisztrángos tapasztalataim alapján más taktikám volt. Eső utáni pisztráng pergetés. Pisztrang pergetés a Küküllőn. Nem, nem a két hónappal ezelőtti esőről beszélek. A hétfői és keddi esőzes után összedobtam egy kis sebes . A Gyöngyös-patakot az ország egyik legjobb pisztrángos vizének . Már bontogatták leveleiket a fák, bokrok az egyre erősödő tavaszi napfényben, amikor a Sió domolykóira kissé ráunva pisztráng horgászatra áhítoztunk.


Ide van írva, hogy darabszám, egy darab hal és két pontot ér a pisztráng. Az utóbbi időben ahogy romlik a szemem úgy kezdek inkább a pergetés felé menni. Folyóvízi merítő, pergető merítő, pisztráng szák, egykezes merítő, egykezes merítőszák garanciával és kiváló áron. A szivárványos pisztráng testalkata jól tükrözi a vándorló életmódot, hasonló a sebes pisztrángéhoz.


Eltérést jelent, hogy a szivárványos pisztráng teste oldalról . Hömpölygő hegyi patakok, árnyékos tavacskák, amelyekben pisztrángok és hegyi lazacok fickándoznak, kristálytisztavizű tavak. Az olyan halak, mint a folyami pisztráng , szivárványpisztráng, pénzes pér megtalálhatók a lazacban gazdag vizekben, almelyek Szlovákiában szintén eléggé . Az aktuális rész ismertetője: A Zempléni patakok mentén egy-egy pisztráng elejtése óriási örömet okoz. Azon kívül, hogy híres pisztrángos víz, nem sokat tudtam róla. Nem volt ugyan megnőve, de barnás színe nem éppen pergetésre ösztökélt. Egy kis pergetés a Maros felső szakaszán -1.


A tó átlagosan 2-m mély, jellemzően homokos parttal és sűrű fűvel borított területekkel. Sikerrel gyakorolható itt a pontyhorgászat, a csuka- pergetés és és az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések