2017. április 5., szerda

73 Főút

Winslow és Williams, Arizona (USA) – Van itt egy város, amit egy zeneszám egyetlen sora tett ismertté a - os út mai rajongói körében. Route nadrágtartó, Klasszikus nadrágtartó. Budapest Bár - Örömzene. Végig akart menni a híres - os úton , cowbojokat látni, útszéli motelben aludni, meg.


Valami feka zene dübörgött, zsúfolásig tele volt a hely. Henry Cole útrakel Amerikán keresztül - méghozza a - os úton , hogy meglovagolja az amerikai álmot.

Nagy érzés keresztülmenni mindenen, de maga az út csak a legvégén. A világ nagyvárosai flíz fotótapétán! New York, London, Párizs, Velence és még sok más város hangulatát varázsolhatja otthonába egyetlen faldekorációval.


Ritka módon kényeztet minket Hobo ezzel a szokatlan könyvvel. Vissza a - os úton . Ezt a videót a - os út emlékére, tiszteletére készítettem. Nagy álmaim közé tartozik, hogy egyszer bejárhassam.


Az út mentén ekkor még sok kisváros létezett, melyek elsősorban a . Megyek vissza a - os úton , Hol tévedtem el?

Hit mögé rejtőzik a Gyűlölet, Tudja, hogy . Santa Fé zenei fesztiváljai mellett igazi művészeti központ és fantasztikus . A hazai könnyűzenei hanglemezkiadás történetében ilyen még nem fordult elő. S nemzetközi viszonylatban sem sokan kísérleteztek . Blues és country zene , indiánok és cowboy-ok, hegyek és sivatagok. A zene szült engem, s a nemzedékem, A zene az utolsó menedékem. Tudom, hogy egyszer a zene öl meg. Zenével adjanak vissza a földnek!


Bobby Troup színész- zeneszerzőt is megérintette a varázsa. Seligman: egy mérföldkő a - os út történelmében. Több, mint évig Észak Arizona fő közlekedési útvonala a - os út volt, ami . Zene hallgatás: Kategória: Zenék. A Delta Blues Fesztiválon kiengedik az ősi blues szellemét. Cross roads 66) kereszteződésében.


A - os út nyilvánvalóan híres . Első útja a - os úton vezetett (Will Rogers Highway-ként is jegyzett), mely elvitte a karrierig és honfitársai szívéig. Nem annyira meglepő módon a Republic 67-es út című slágerét játssza. Az Asphaltophon aránylag rövid volt, magát a zeneszámot pedig .

A legendás - os út mentén fektetik le Amerika első napelemes útburkolatát. Nem az úton, csak egy pihenőben, de akkor is ez lesz a világ első . Idézzük Somai László József ügyvédet, akivel keresztülrobogunk a vadnyugaton, a legendás - os úton. Az utazás minden mérföldje maga az . USA Country Zene , Vándorkedv, Úticélok.


Fedezz fel ötleteket a következővel kapcsolatban: Country Zene.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések