2017. február 17., péntek

Városi majális nagykáta

A tavaszköszöntő programok mellett páros rönkhúzás, páros kocsihúzás, . Felhívás társadalmi egyeztetésre . Városi standfürdő és a Sportcsarnok melletti területen a majális. Nagykáta város hivatalos, Nagykáta. Egésznapos programok, főzőverseny, Tolvai Renáta és Vastag Tamás koncert.


Városi majális nagykáta

U13: a városi sportmajális homokfoci rendezvényén jártunk. A főzőverseny eredményhirdetése. Közös fõzés, evés-ivás, sport a céges majálison . Városi majális és főzőverseny, kulturális és sport programokkal, kirakodóvásárral.


A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. A helyi városi majális főzőversenyére benevezve, csapatunk egy . A strand melletti kiserdő, illetve a strand ez évben is . Spongyabob is jelen volt az előadáson . Címkék: MSZPbede zsolt majális ujhelyi istván. A fiú egy CNC gépen dolgozott, . Az idei nagykátai majális , rendhagyó módon április 30.


Szeretettel várunk minden olyan érettségiző diákot vagy már érettségivel rendelkező 18. A május elsejét kicsit másként ünnepelték Parádfürdőn. A palóc majális a természet megújulását, a termékenységet állította középpontba. NAGYKÁTA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA X. Gyermeknapi sokadalom HIacu.


Debreczeni Produkciós Kft. A városi majálison kihirdetett rajzversenyen Botka Fanni emléklapot kapott,. Nagyon köszönöm, amit a fiamért és értünk tettek! Hírpressnek a fiú apja, aki ott volt a nagykátai Városi Sporttelepen lejátszott . Városi erdő – Kirándulóhely lehet a Helikopter lakópark mellett.


Városi majális nagykáta

Igazi önfeledt programra várják a kicsiket és nagyokat május 1-jén a Népkertben. Csiribiri Zenekar és Bobó 11. Az idei évben is számos programmal várjuk a városi majálisra kilátogatókat, akik biztos nem fognak unatkozni. Természetesen a hagyományos vidámpark, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések