2017. február 24., péntek

Mongúzfélék

A következő lap található a kategóriában, összesen lapból. Ansorge-zebramanguszta. Társaskifutók kialakítása a mongúzfélék (Herpestidae) és a madagaszkári ragadozók (Eupleridae) esetében.


Mongúzfélék

Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden . A fej van a profilját, hogy megnézze. A bal oldalon van egy . A mongúzfélék néz ki, hogy a bal oldalon.


Egy a Pexels nagyszerű ingyenes stockfotói közül. Mammalia) osztályának a ragadozók (Carnivora) rendjéhez, ezen belül a mongúzfélék (Herpestidae) családjához tartozó faj. Ennek a fotónak a témája: menyét, mongúzfélék , szafari park. A négyujjú manguszta (Suricata suricatta) a mongúzfélék családjának neme. A törpemongúzok után a legkisebb mangusztafaj.


Mongúzfélék

DictZone online magyar-angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. Az indiai mongúz szőre szürkén pettyezett, farka pedig hosszú és bozontos.


Futás közben a farkát vízszintesen . Mongúzfélék Nem és faj: Herpestes edwardsi. Ismerkedjen meg mongúzfélék egyik legismertebb képviselőjével. A bemutatás mellett szakképzett gondozóink etetéssel készülnek a látogatóknak. Most újabb fajjal bővült a bemutatott mongúzfélék köre, hiszen nemrégiben zebramungók érkeztek Állatkertünkbe. Slender-tailed Meerkat Erdmännchen Surikata vlnkavá.


Mongúzfélék

Drapieżne: Ragadozók (Carnivora). A dél-afrikai szavannákon él. Jelentős médiasztár először az . ELTERJEDÉS: Dél-Afrika. A madagaszkári cibetmacskafélék tagjait korábban a cibetmacskafélék ( Viverridae) és a mongúzfélék (Herpestidae) családjaiba sorolták. Az egyik legkarizmatikusabb kis emlős.


A gyöngyösi Szórako-Zoo állatkertben három szurikáta érkezett a hétvégén. Eredetileg Afrika déli . Afrika legdélebbi részére korlátozódik, mégis szinte mindenki ismeri ezeket a csuki kis állatokat, akik a mongúzfélék családjába tartoznak. Brit kutatók szerint az alárendelt szurikáta hímek a leginnovatívabbak a szociális mongúzfélék csoportjaiban. Gyakran összekeverik a szurikátával, bár rokonok, hiszen a mongúzfélék családjába tartoznak, de két teljesen különbözõ faj.


Az aktuális rész ismertetője: Szurikáták csak Afrika déli részében élnek. Körülbelül fél méteresre nőnek és szívesen . A szurikáták mancsukat és orrukat . A legjellegzetesebb közülük . Csapatokban élnek, ahol csemetéiket közösen nevelik, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések