2017. február 13., hétfő

Android könyvjelzők mentése

Android könyvjelzők mentése

Most, hogy az IE Beta egy ideje kialudt, és ideje volt felfedezni, akkor könyvjelzőket importálhat más böngészőkből. Tekintse meg, hogyan lehet ezt az IE 9 . A Chrome újra szinkronizálása az eltávolított eszközön. CHROME könyvjelzők importálása exportálása, a HTML-mentett könyvjelzők visszaállítása. Xmarks: könyvjelzők szinkronizálása a Firefoxban és a Chrome -ban - Tech - 2019. Az Xmarks telepítése a Mozilla Firefox-ra; Az Xmarks konfigurálása a Mozilla . Kísérleteinkben azonban az egyetlen népszerű webböngésző, amelyet a funkció támogat Chrome.


Android könyvjelzők mentése

Hosszú megérinti a könyvjelzőt , akkor kap több lehetőséget. Könyvjelzőket is próbáltunk importálni Mozilla Firefox . Azonban ha használja a Chrome könyvjelző az eszközön futó Android 3/ használhatja ezt . Itt, mint mindig, lehet még egy bla bla bla, de ma nem lesz. Röviden a legfontosabb dologról: Probléma merült fel a mentett SpeedDial könyvjelzők átvitelekor a . Megtanulhatja, hogyan törölheti a könyvjelzőket az iPhone készüléken, törölheti a kedvenceket az.


A könyvjelzők törlése az iPhone, az Android és a Chrome. Független internetes alkalmazások,programok o 1. Kedvencek név alatt fut a könyvjelző , Mozilla Firefox, Chrome , Opera stb. A legtöbb böngésző, mint például a Chrome lehetővé teszi a felhasználók számára a véletlenül törölt könyvjelzők helyreállítását .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések