2017. február 14., kedd

Sziget étterem taksony esküvő

Vad és halételek, sváb-bajor specialitások a régió kiváló alapanyagaiból szívvel- lélekkel! Először és valószínűleg utoljára. Az elmúlt negyed évszázad alatt folyamatosan nőtt az elégedett, visszatérő Vendégek száma.


A Sziget Vendéglő folyamatosan megújuló étlappal, családias hangulatban várja vendégeit. Vendéglőnk, a Királyi Kastélytól autóval percek alatt elérhető. Hiányzó: esküvő Rengő Bisztró rengo. A taksonyi RENGŐ BISZTRÓ várja Önöket szeretettel!


Páratlanul igényes, egyedi hangulatú környezetben, a fenséges magyar és mediterrán konyha . Esküvők, rendezvények lebonyolítása, menüajánlat. Az étterem családias légkörrel, szívélyes fogadtatással és barátságos kiszolgálással várja vendégeit, mely alkalmas üzleti megbeszélések, szemináriumok, . A legjobb étterem a környéken. Járunk svédasztalos napokon is,és ünnepeltünk már itt esküvőt ,születésnapot,névnapot,babavárást. Boglárka és Árpád esküvői videó, menyecsketánc, köszönő ajándékozás, Budapest , Kis Tirol Étterem - Duration: 6. Taksony (- találat). A közeli étteremben magyaros ételeket szolgálnak fel.


Esküvő , Tarján, Sziget Étterem és Panzió. Szigetmonostor esküvői helyszín, szigetmonostori esküvői étterem , vacsora helyszínek. Bacchus étterem szigetmonostori étterem -helyszín . Köszöntjük a Bowling Cafe honlapján!


Szombaton férjhez ment az én idősebbik unokahúgom, az esküvő persze. A szertartás és a lakodalom is a taksonyi Sziget Étteremben volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések